Velebný (ČSSD): Hlasoval jsem ve vnitrostranických primárkách

06.06.2017 21:40

Ve vnitrostranických primárních volbách, ve kterých se rozhodovalo o podobě kandidátní listiny do Poslanecké sněmovny v Moravskoslezském kraji, hlasoval také poslanec Ladislav Velebný.

Velebný (ČSSD): Hlasoval jsem ve vnitrostranických primárkách
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Kandidátní listina ČSSD v Moravskoslezském kraji zůstane v podobě, jak ji navrhl krajský výkonný výbor a schválilo ji Předsednictvo ČSSD. Lídrem tak bude místopředseda sociální demokracie a ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek. Druhé místo na kandidátce pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR patří primátorovi Karviné Tomáši Hanzelovi. Z třetího místa pak do voleb půjde krajský zastupitel z Frýdku-Místku Jiří Vzientek. Poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný bude kandidovat na šestém místě.

„U nás na Bruntálsku, jako v celém Moravskoslezském kraji, probíhaly primární volby v pátek 2. a v sobotu 3. června 2017. Svým hlasem jsem tak v pátek podpořil kandidáty za naši stranu. Pro nás je teď důležité se soustředit na předvolební kampaň a získat co největší podporu od našich voličů,“ řekl poslanec Ladislav Velebný. Krajské primárky umožňují členům strany v jednotlivých krajích změnit pořadí kandidátní listiny. V Moravskoslezském kraji nicméně této možnosti využilo jen necelých 8 % členů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…