Velebný (ČSSD): Je důležité, abychom zůstali silnou stranou a nepoškozovali se uvnitř partaje

10.02.2017 19:54

Moravskoslezští sociální demokraté zasedali na krajské konferenci. Delegáti nominovali na předsedu strany Bohuslava Sobotku. Jednání se zúčastnil i poslanec Ladislav Velebný.

Velebný (ČSSD): Je důležité, abychom zůstali silnou stranou a nepoškozovali se uvnitř partaje
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, který je místopředsedou Krajského výkonného výboru České strany sociálně demokratické Moravskoslezského kraje, se zúčastnil zasedání stranické krajské konference. Ta se uskutečnila v Petřvaldu u Karviné ve čtvrtek 9. února 2017. Důležitými body jednání krajské konference byly například volby a nominace propojené s blížícím se Sjezdem ČSSD.

„Jsem velmi rád, že delegáti krajské konference podpořili v hlasování také většinu návrhů, které vyplynuly z naší bruntálské okresní konference. Nyní o nominacích už rozhodne náš stranický sjezd. Spokojený jsem i s tím, že moravskoslezská krajská konference probíhala bez emocí a politických střetů. Dala nominaci na předsedu strany Bohuslavu Sobotkovi. V tuto chvíli je důležité, abychom zůstali silnou stranou, nepoškozovali se uvnitř partaje a zachovali klidnou hlavu,“ řekl poslanec Ladislav Velebný.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…