Velebný (ČSSD): Je důležité pokračovat v započaté práci tak, abychom postavili silnou kandidátku i v Moravskoslezském kraji

28.03.2017 11:12

Sociální demokraté na Bruntálsku si nominovali pětici kandidátů do Poslanecké sněmovny. Lídrem je poslanec Ladislav Velebný.

Velebný (ČSSD): Je důležité pokračovat v započaté práci tak, abychom postavili silnou kandidátku i v Moravskoslezském kraji
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

V pátek 24. března 2017 od 16.30 hodin se uskutečnilo zasedání Okresní konference České strany sociálně demokratické v Bruntále. Delegáti rozhodovali o podobě okresní kandidátní listiny do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR se směrným číslem pět (pět zástupců z okresu).

Na první místo nominovali nynějšího poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného (MO ČSSD Dolní Moravice), druhou příčku obsadil vedoucí bruntálského střediska Správy silnic Moravskoslezského kraje Jaroslav Kala (MO ČSSD Rýmařov), trojku a čtyřku zastoupili sociální demokraté z MO ČSSD Bruntál ředitelka střední odborné školy Eva Nedomlelová a místostarosta Vladimír Jedlička a na pětku nastoupil ředitel kontaktního pracoviště Úřadu práce v Krnově Miroslav Petreček z MO ČSSD Krnov.

„Jsem velmi rád, že jsme vytvořili kandidátní listinu se zástupci z různých částí našeho bruntálského regionu. Za sebe děkuji všem, kteří mi dali opět důvěru a ocenili tak mou práci ve sněmovně a v politice. Nyní je důležité pokračovat v započaté práci tak, abychom postavili silnou kandidátku i v Moravskoslezském kraji,“ doplnil poslanec Ladislav Velebný.

Nyní o pořadí všech pravděpodobných kandidátů z šesti okresů rozhodne Krajský výkonný výbor České strany sociálně demokratické v Moravskoslezském kraji. O konečné podobě kandidátní listiny pak všichni členové ČSSD v daném kraji v rámci stranických primárních voleb.

Okresní konference ČSSD v Bruntále si na svém jednání také zvolila členku Okresního výkonného výboru ČSSD Bruntál z MO ČSSD Václavov u Bruntálu Věru Vaculkovou a delegáti také diskutovali o stranickém sjezdu, podzimních volbách a dalších tématech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…