Vích (SPD): Teror v Londýně je zase pouze čekáním na další

05.06.2017 7:32

Necelé dva týdny po masakru v Manchesteru, který byl největším teroristickým činem v Británii od roku 2005, zažila Velká Británie další teroristický útok. V metropoli Londýně zaútočili teroristé s dodávkou a noži.

Vích (SPD): Teror v Londýně je zase pouze čekáním na další
Foto: Archiv politika
Popisek: Radovan Vích, předseda Regionálního klubu SPD Libereckého kraje

Svědkové médiím popsali krveprolití, které viděli. Na místě zůstalo několik mrtvých a desítky zraněných. Někteří jsou v nemocnicích v kritickém stavu.  Londýnský starosta Sadiq Khan oznámil, že další teroristické útoky jsou velmi pravděpodobné. To vše pouze pár dnů před mimořádnými parlamentními volbami.

A opět jsou elitáři z EU šokováni tímto hanebným činem, který nemá v civilizovaném světě co dělat. Všichni včetně Sobotky, Bělobrádka, Zaorálka a jím podobným, vyjadřují hlubokou soustrast pozůstalým, vyjadřují podporu a oceňují práci záchranářů. To je asi tak všechno. A i nadále budeme podle Junckera, Tuska, Merkelové a Macrona v EU semknutí, odhodlaní a nezastrašení, čelit těmto incidentům, které páchají islamisté na nevinných obětech ve jménu Alláha. Je prostě potřeba přivést ještě více migrantů a v ČR exemplárně potrestat střelce, který zastřelil člověka, který pod vlivem návykových látek také najížděl do lidí.  Samozřejmě je potřeba si začít také na terorismus zvykat, protože podle všech výše jmenovaných, jsme schopni terorismu čelit pouze ve sjednocené EU s fungujícím Schengenem a nic ostatního nemá alternativu!

Raději dám přednost bezpečné Evropě, ve které se spolupracuje navzájem mezi suverénními státy, které si řeší bezpečnostní situaci samostatně a nikoliv pod taktovkou semknutých multikulturních šílenců z EU. Dokud bude EU ve stávající podobě, do té doby bude každý takovýto teroristický čin vždy pouze čekáním na další. Nejen proto hnutí SPD navrhuje dlouhodobě vypsání celostátního referenda o vystoupení z EU. Jistě by také stálo za úvahu opětovně zavézt kontroly na hraničních přechodech. Chceme prostě naši zemi bezpečnější nejen pro naše občany, ale i cizince co k nám přijíždějí s dobrými úmysly za prací, příbuznými anebo památkami. Ostatní Evropské státy by měly takto postupovat také a začít hledat jiné formy vzájemné spolupráce mimo formát EU. V opačném případě se v průběhu několika málo let dostaneme na úroveň států jako Francie, Británie, Německa a Belgie nikoliv ekonomicky, ale co se týká počtu bezpečnostních rámů a betonových zátarasů v přepočtu na obyvatele. O policistech a počtu bezpečnostních opatření raději nemluvě.

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…