Vítek (Patrioti): Chystá se Mnichov II, tentokrát místo "míru" půjde o solidaritu

31.08.2015 10:50

14. září se mají setkat mocnosti EU a začít jednat o tom jak zkrotit hlavně Maďarsko. Mimochodem v září 1938 se setkala v Mnichově jiná parta velkých kluků - Hitler, Mussolini, Chamberlain a Daladier a taky se nařizovalo.

Vítek (Patrioti): Chystá se Mnichov II, tentokrát místo "míru" půjde o solidaritu
Foto: Archiv J. Vítka
Popisek: Jiří Vítek

U nás žije 30 000 lidí z životního minima 4 euro na den. Chudoba a sociální vyloučení hrozí celkem 1,58 milionu obyvatel Česka. Z nich 128 500 nemá ani dostatečný příjem, ani materiální vybavení a ani práci. Vadí snad jejich chudoba německým, francouzským, britským politikům? Nevadí a nepřispívají na ně částkou 35 euro/den jako na uprchlíky, tak ať nám neříkají, co máme nebo nemáme dělat s imigranty, když oni ani my nedokážeme podobným způsobem pomoci Evropanům. My v rámci solidarity tak maximálně můžeme vyjádřit soustrast občanům Velké Británie, Francie a Německa. Co jste si zvolili, to máte. To samé platí i u nás!

A proč mají rozhodovat o tom, který stát kolik migrantů přijme? Proč nerokují o tom, jak zabránit důvodům jejich emigrace? Společná azylová politika ?? Přistoupit na německý vzor, tak spácháme hotovou sebevraždu !! Právě proto, že máme dobrou azylovou politiku a s ní spojenou neatraktivní sociální podporu pro migranty, tak o nás zatím není zájem. Pokud tato vláda přistoupí na podobnou jako má Německo, Francie, Británie a další, tak to bude jasná a jednoznačná vlastizrada.

Položte uprchlíkům otázku: kam utíkají, drtivá většina řekne, do Německa, Anglie, Rakouska. Co by však odpověděl opravdový uprchlík v ohrožení? Utíkám do bezpečí....

Do jednotné Evropy všichni vstupovali v očekávání lepšího života a zvyšování životní úrovně všech zúčastněných, každý z nováčků se musel přizpůsobit, překousnout někdy nesmyslné normy, nařízení a dodržovat jednotná pravidla. Jakmile se začínají tvrdě prosazovat mocenské vlivy podivných sociálních inženýrů je po jednotě. Bohatí se najednou tváří jako "lidumilové" a ti chudí jako "nacionalisté". Jak mají tyto diametrálně rozdílné názory dospět ke kompromisu ? Podle chování Berlína, Paříže a Londýna očekávám další smutnou realitu zrady našeho národa. My jsme totiž před Mnichovem volali také po solidaritě. A všichni se na nás vykašlali v domnění, že sami budou mít klid.

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…