Vítek (Patrioti): Kdy začnou muslimové lepit srdíčka na místa svých zločinů?

05.01.2015 13:19

Vypálené mešity ve Švédsku zaplavují srdíčka a Švédská ministryně kultury oznámila, že v reakci na nedávné vandalské útoky proti mešitám, vláda zavede NÁRODNÍ PROGRAM BOJE PROTI ISLÁMOFOBII.

Vítek (Patrioti): Kdy začnou muslimové lepit srdíčka na místa svých zločinů?
Foto: archiv
Popisek: Jiří Vítek, předseda pražských Patriotů

"Cílem je vzdělávat lidi o islámu" - řekla ministryně Alice Bah Kuhnke. Tato země už dávno spáchala kulturní sebevraždu. ,,Moderní'' Švédsko to je země kde zakazují vyvěsit státní vlajku na škole aby to náhodou neznačilo rasismus, země kde cenzurují zprávy o zločinech páchaných muslimskými přistěhovalci, či země kdo hodlají trestat odpůrce islamizace odnětím svobody. Tak tedy, Švédsko bude učit vlastní rodáky chápat a tolerovat okupanty své země.

Proč naše média nepíší o tom jak  se daří dívce v Kodani-Dánsko ,co ji na Štědrý večer zmlátili somálci řetězama na uzamykání kol. Nebo snad někdo z muslimů lepí srdíčka na policejní stanici  v jižním Stockholmu, kde gang 30 švédských muslimů během těch samých svátků zapálil 5 policejních aut a napadl policisty. Nebo snad ve Francii vidíte srdíčka od muslimů rovnou na třech místech kde se odehrály na vánoce tři hnusné útoky, při nichž pachatel volal Aláhu Akbar, Bůh je veliký! v sobotu na předměstí Tours, kde jeden muž pobodal tři policisty až potom byl zastřelen. V neděli večer jiný muž najel v Dijonu na chodce a 13 jich zranil. V pondělí pak další muslimský automobilista cíleně zranil 11 lidí na vánočním tržišti v Nantes.

Žádných předpřipravených složených srdíček na stole a mediálních slz se u vypálených kostelů v Kosovu nebo v Egyptě taky určitě nedočkáme...

Pohár přetekl

Pohár prostě přetéká. Což je nepříjemná věc, nicméně k ní jednou muselo dojít, když do něj necháváme stále něco přitékat.Jsem si jist, že spoustě normálních lidí tyhle žhářské útoky vadí. Mně taky, protože nic neřeší. Místo toho by měla existovat jasná obranná evropská koncepce o přistěhovalectví, tak například Švédsko má momentálně pološílenou ultralevičáckou vládu která po dohodě několik stran dokonce zrušila volby a jak jsem již uvedl, hodlá zavádět program na podporu islámu a na druhou stranu chce trestat všechny odpůrce islámu.

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PATRIOTI- VOLBA PRO PRAHU

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.