Vítová (ANS): EU migraci nikdy nebránila, nebrání a bránit nebude - naopak ji podporuje

05.03.2020 4:33

Masovým migrantům by se NIKDY nepodařilo do EU dostat, kdyby tento přesun sama EU neorganizovala, nefinancovala a logisticky nezabezpečovala skrze neziskovky, které sama platí! Migraci do EU neorganizuje Turecko "an sich"! Migraci vyžaduje sama EU!

Vítová (ANS): EU migraci nikdy nebránila, nebrání a bránit nebude - naopak ji podporuje
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Nalijme si čistého vína. Kdyby se EU a NATO stále vojensky neangažovala na Blízkém Východě – navíc ve prospěch kořistnických zájmů USA, KDYBY SE EU NEPODÍLELA NA TOTÁLNÍ VOJENSKÉ A HOSPODÁŘSKÉ DESTRUKCI IRÁKU, SÝRIE A LIBYE, tak by neexistovali žádní migranti.

Ale dokonce i kdyby tam byli všichni lidé polomrtví a chtěli se mermomocí dostat do EU, tak by se jim to NIKDY nepodařilo, kdyby tento přesun migrantů sama EU neorganizovala, nefinancovala a logisticky nezabezpečovala! EU migraci do EU nebrání, ale SAMA JI ORGANIZUJE A FINANCUJE – skrze neziskové organizace, skrze přímou podporu a skrze legislativu! 

Migranty nezvala pouze Angela Merkelová! Nahradit původní obyvatelstvo Evropy chce sama EU i OSN – a podle toho tvoří i legislativu. Takzvaný Islámský stát, proti kterému údajně bojovalo NATO i státy EU, je tzv. nepravidelná armáda USA – to znamená, že USA si ISIL platí a vyzbrojuje a vychovává tzv. fundamentalistické imámy a to v amerických vojenských campech, zvaných inkubátory. Mimochodem, USA s touto výchovou šílených salafistických muslimů začaly již v Afghanistánu. Tzv. Islámský stát primárně zlikvidoval a zničil samotné obyvatele arabských zemí - k tomu byl určen! (ZDE)

EU krok za krokem naplňuje pouze svoje plány! (ZDE)

Existuje materiál OSN, který implementovala EU a podle kterého se stále řídí a nezřekla se ho! Dokument nese název „Migrace k náhradě původního obyvatelstva: řešení pro stárnoucí a upadající populace“ a uvádí, že Evropa bude v roce 2025 „potřebovat“ 159 miliónů imigrantů. (ZDE)

EU se migraci nikdy nebránila, nebrání a bránit nebude!

Jestli si snad někdo myslí, že EU bojuje proti migraci, tak se zásadně plete. Naopak! EU ji aktivně a štědře podporuje. Každý z nás měl a má volbách na výběr. Buď volit zástupce politických stran a hnutí, které mají ve svých programech setrvání v EU, a tím zvolit budoucnost naší země jako součást plánovaného evropského chalífátu. Anebo volit zástupce stran a hnutí, které mají v programu OKAMŽITÉ VYSTOUPENÍ Z EU, což samozřejmě možné je a nemusí být ani podmíněno referendem, viz článek 50 Lisabonské smlouvy. O zástupcích těchto stran však v mainsteramu neuslyšíte nic, leda slova odsudku.

Jestliže ale voliči, kteří nesouhlasí s migrací do Evropy a tedy i do naší země, volí stále dokola a dokola a zcela nelogicky a proti svým bytostným zájmům opět zástupce stran, které chtějí setrvat v EU z ekonomických důvodů, pak je naše země definitivně ztracena! A následné lkaní těchto voličů nad tím, jak jen volili menší zlo a jak byli podvedeni, je jen falešné bědování nad vlastní hloupostí. VOLIČI NEBYLI PODVEDENI!

Evropskou unii nelze zreformovat. Byrokratický aparát EU nelze vyměnit. EU jede stále podle migračních plánů svých a podle migračních plánů OSN. EU krok za krokem tyto plány naplňuje, organizuje a velkoryse finančně podporuje. PROBUĎME SE PROBOHA!

(převzato z Profilu)

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.