Volný (SPD): Velmi si přeji vítězství pana Petříčka v boji o předsednické křeslo SD

25.01.2019 19:47

Opravdu je čas na to, aby tento mimozemšťan dostal šanci ukončit existenci této mafiánské, EUbolševické organizace, ať už se bude jmenovat jakkoliv.

Volný (SPD): Velmi si přeji vítězství pana Petříčka v boji o předsednické křeslo SD
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Velmi si přeji vítězství pana Petříčka v boji o předsednické křeslo SD (navrhovaná změna názvu ČSSD).
Opravdu je čas na to, aby tento mimozemšťan dostal šanci ukončit existenci této mafiánské, EUbolševické organizace, ať už se bude jmenovat jakkoliv.
Pokud si najdete čas na shlédnutí jeho vystoupení na protičeské Brusel TV se sídlem na Kavčích horách, pochopíte, že on je ten, který to dokáže.

Ministr Petříček v rozhovoru také uvedl:
O SMLOUVĚ BERLÍN - PAŘÍŽ
- „Pokud tedy tento evropský integrační motor bude otevřen spolupráci s dalšími členskými státy. Pokud budeme všichni usilovat o to, aby evropská integrace byla prospěšná všem, tak můžeme být úspěšní"
- „Například nový fond, který Francie s Německem zakládají, se inspiruje česko-německým fondem budoucnosti"
- „Nabízí ostatním, aby se v oblastech, jako je bezpečnost a další, připojovali"
- „Česká republika má zájem spolupracovat s úspěšnými. My bychom chtěli spolupracovat s bohatými státy západní Evropy. Je to v zájmu našich občanů, naší bezpečnosti a naší prosperity"
- „Rozhodně nejde o vznik superstátu. Už dnes v Evropě postupujeme v některých oblastech na základě toho, že část členských zemí chce spolupracovat úžeji a ostatní země, které se k tomu chtějí přidat později, mají možnost"
O EURU
- „Česko má závazek přijmout euro, až se k tomu politicky rozhodne. Slovensko ale euro má a stalo se atraktivnějším pro zahraniční investory a zvedlo se mu i hospodářství,“ řekl s tím, že Česká republika je již připravena na přijetí eura a je třeba vysvětlit českým občanům, co jeho přijetí bude znamenat.
O VYSEGRÁDSKÉ ČTYŘCE
-„Chceme do toho jít s cílem zlepšit obraz Visegrádské čtyřky v Evropě. Tato skupina má možná s emotivní debatou o migraci obraz lehce poškozený. Ale nemyslím, že bychom měli V4 opouštět jen proto, že není momentálně v Evropě nejvíc sexy"
O BREXITU
-„Měli bychom hledat cestu i při tom nešťastném Brexitu. Aby třeba vystupování po dohodě bylo jakési přechodné období, kdy si na to nečlenství zvyknou i lidé, kteří v Británii dloudobě žijí, ale aby to umožnilo zároveň také nastavit i nové vztahy, ať už obchodní, nebo spolupráci v oblasti bezpečnosti. Vůbec nejlepší varianta by podle ministra zahraničí byla, kdyby Velká Británie zůstala členskou zemí"
O UKRAJINĚ
-„Ukrajina je pro nás důležitý partner. A má právo kontrolovat své území a zachovat svou zemi celistvou a rozhodovat o své budoucnosti,“
- „Je tu celá řada příležitostí pro české podnikatele a exportéry,“ dodává Petříček.
-„Není to opravdu o tom, že bychom někoho podporovali, jednáme o tom, že Ukrajina by měla pokračovat v těch reformách, které započala"
odkaz: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/219411058040124/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.