Vostrá (KSČM): Chybička se vloudila

04.04.2014 6:42

Oprava železničního mostu v Kolíně dospěla k závěru. Rekonstrukce za více než jednu miliardu měla umožnit, aby pod mostem mohly proplouvat i vysoké lodě.

Vostrá (KSČM): Chybička se vloudila
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Součástí proto měl být zvedací mechanismus. Přes 800 milionů korun z celkové částky rekonstrukce pokryla evropská dotace. Na most se těšili nejen loďaři, ale také občané, kteří se na tento unikát chtěli podívat především v době, kdy se most zvedne a lodě vysoké i přes pět metrů pod ním bez problémů proplují. Jenže v České republice je asi opravdu možné všechno. Most sice stojí, je rozhodně hezký, má však podstatnou vadu na kráse – nezvedá se. Někteří hovoří o šlendriánu, druzí o neumětelství stavařů a já jsem zvědavá, jak ministr dopravy a s ním i Ředitelství vodních cest vysvětlí, kde utopili tuto nezanedbatelnou evropskou dotaci.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM poslankyně PSP ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Orbán je autoritář. A s autoritáři se nevyjednává. Komise nás neposlechla

20:01 Peksa (Piráti): Orbán je autoritář. A s autoritáři se nevyjednává. Komise nás neposlechla

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k postoji Evropské komise vůči Maďarsku a jejími prem…