Vostrá (KSČM): KSČM s mladými kandidáty

07.01.2019 13:27

Píše se rok 2019. Rok, jak všichni doufáme, pozitivních změn. Současně i rok voleb do Evropského parlamentu. Každý z nás může svým dílem přispět k naplnění cílů, které mají pomoci řešit situaci zemí sdružených pod vlajkou Evropské unie.

Vostrá (KSČM): KSČM s mladými kandidáty
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Na předních místech kandidátky do Evropského parlamentu jsou mladí lidé, které KSČM upřednostnila a dala tak zelenou neotřelému pohledu na řešení problémů. Evropa si zaslouží hledání nových cest, respekt k názorům občanů jednotlivých členských států. Mladí lidé dávají záruku neotřelých nápadů i energie prosadit je. Realizace jednotlivých programových bodů je cílem KSČM. Mladí lidé chtějí Evropu dostupnou, bezpečnou a rozvíjející se, a to ve všech oblastech prospěšných člověku v běžném životě. Jedná se o možnosti vědy a výzkumu, studia, pracovních příležitostí, zajištění bezpečnosti i rozvoje kultury. Chceme Evropu chápající a vstřícnou k členským státům, a to na stejné úrovni. Nechceme byrokratismus nesmyslných zákonů a nařízení.

ÚV KSČM podpořil do čela kandidátky mladé lidi pod heslem KSČM – ČESKÁ LEVICE SPOLEČNĚ! Věřím, že toto rozhodnutí je prvním krokem k úspěchu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…