Vostrá (KSČM): Nepodceňme komunální a senátní volby

09.10.2014 11:10

Vážení občané, dovolte mi, abych Vás jménem svým a jménem našich kandidátů do Senátu Parlamentu ČR a komunálních voleb pozvala zítra a v sobotu k volbám ve Vašich městech a obcích.

Vostrá (KSČM): Nepodceňme komunální a senátní volby
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Všichni máme často spoustu výhrad k politikům, kteří vládnou v obcích, městech či Senátu. Pokud si však budeme své výhrady sdělovat jen sami mezi sebou, nikdy nedokážeme realizovat změnu, jež je pro naši zem i pro nás samotné velmi nutná. Senát je pojistkou, která může hodně ovlivnit, a zastupitelstva obcí a měst jsou nám nejblíže a doslova bezprostředně ovlivňují náš denní život. Zapřemýšlejme o tom, že nejen my, ale i naše děti a vnoučata si zaslouží, aby se podmínky každodenního života změnily k lepšímu. Je potřeba, aby zůstaly zachovány školy a školky, abychom nemuseli daleko dojíždět k lékaři, abychom města i obce měli bezpečné a nemuseli se bát po setmění vycházet na ulici. Je třeba prosazovat takovou sociální politiku, aby senioři po celoživotní práci neměli obavu z dalšího dne, zdali zaplatí povinné účty anebo budou-li mít na doplacení léků. Komunální volební programy specifikují v rámci KSČM všechny tyto požadavky, které naši kandidáti zaznamenali při pravidelných setkáních a diskusích s občany. Bez Vaší pomoci však nedocílíme pozitivních změn, a proto bych Vás ještě jednou chtěla požádat, věnujte čas, navštivte volební místnosti a dejte hlas kandidátům KSČM.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): ODS navrhuje výpověď bez udání důvodu, což hnutí SPD zásadně odmítá

8:05 Rozvoral (SPD): ODS navrhuje výpověď bez udání důvodu, což hnutí SPD zásadně odmítá

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) předložil do Poslanecké sněmovny novelu zák…