Vostrá (KSČM): Proč chce Schwarzenberg Hudečka?

24.06.2014 14:46

Na obžalobu primátora hlavního města Prahy za TOP 09 Tomáše Hudečka v kauze neotevřeného výběrového řízení zareagoval Karel Schwarzenberg okamžitou obhajobou svého chráněnce. Je to prý úspěšný pražský politik, který se rozhodně ničeho nekalého určitě nedopustil.

Vostrá (KSČM): Proč chce Schwarzenberg Hudečka?
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Anketa

Pro komunální volby v Praze se formují nová hnutí. O jakém jste doposud slyšeli?

7%
hlasovalo: 2309 lidí
Samozřejmě platí presumpce neviny, nicméně je opravdu Karel Schwarzenberg natolik seznámen s trestním spisem či je odborníkem na trestní právo, že činí okamžitě takové závěry? Fakticky zde dochází tedy k útoku na práci policie i státního zastupitelství. Protože se jedná o politika TOP 09, tak je vše určitě v pořádku a policie i státní zastupitelství jednají na „objednávku“. Je to v podstatě skandální vyjádření. Druhou věcí je také vyjádření, že je údajně primátor Hudeček prospěšný politik pro Prahu. Opravdu? Čím kdy bylo jeho vedení Prahy prospěšné, se musíme nutně také ptát. Žádné reálné investice do dopravní infrastruktury či obecně rozvoje neproběhly, mnoho projektů se spíše zastavilo a problémy jako parkování či kriminalita a další zůstaly zkrátka neřešené. Těžko chápat, jaké jsou tedy opravdové důvody Karla Schwarzenberga pro podporu Tomáše Hudečka. Naopak doufejme, že dostane příležitost vyniknout někde jinde.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.