Vystrčil (ODS): Eduard Stehlík reprezentuje skutečné demokratické hodnoty

29.06.2020 16:01

Do Senátu v Praze 9 a Praze 14 bude kandidovat Eduard Stehlík.

Vystrčil (ODS): Eduard Stehlík reprezentuje skutečné demokratické hodnoty
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Předseda Senátu Miloš Vystrčil

Společný kandidát koalice ODS a KDU ČSL v senátním obvodu č. 24

„Kandidovat jsem se rozhodl, protože Senát chápu jako záruku demokratického vývoje naší země, záruku toho, že nedojde k návratu poměrů v České republice před listopad 1989. Sloužil jsem této zemi nejen jako voják takřka třicet let a jsem připraven, budou-li voliči chtít, jí sloužit i nadále. Chci, abychom v této zemi žili spokojeně a bezpečně, abychom se za ni nemuseli stydět, a aby se historie neopakovala,“ uvedl Eduard Stehlík.

„V poslední době jsme nejen svědky pokusů o přepisování dějin, ale i šíření polopravd a lží, které jsou využívány k rozdmýchávání nenávisti uvnitř české společnosti. Vidíme, že se někteří lidé pokoušejí zpochybňovat základní kameny naší novodobé státnosti, neštítí se útočit proti našim národním hrdinům, ani zpochybňovat morální integritu českého národa. Není to náhoda, vždyť již v dávné minulosti byla jedním z důležitých kroků na cestě k zotročení národa snaha vzít mu jeho významné osobnosti a hrdiny, s nimiž by se mohl ztotožnit, k nimž by mohl vzhlížet a jejichž příklad by chtěl následovat. A nejen mu tyto hrdiny vzít, ale dlouhodobým působením lží ho přesvědčit, že nikdy žádné neměl,“ doplnil důvody své kandidatury Eduard Stehlík.

„Eduard Stehlík reprezentuje skutečné demokratické hodnoty. Je to kandidát s vysokým morálním kreditem a bohatými životními zkušenostmi. Lidé jako on, jsou v dnešní době v politice potřeba více než kdykoliv předtím. Jsem si jistý, že v Senátu bude mít možnost ve své práci pokračovat a zasadit se o to, aby se historie naší země neopakovala,“ uzavírá předseda Senátu PČR Miloš Vystrčil.

„Eduarda Stehlíka si velmi vážím. Je prototypem výborného senátora. Znám ho jako vzdělaného a zásadového člověka a jako historik bude pro Senát jistě velký přínosem,“ doplnil předseda senátorského klubu KDU-ČSL a nezávislí Petr Šilar.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD si zvolilo své vedení a je připravené uspět ve všech volbách

10:04 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD si zvolilo své vedení a je připravené uspět ve všech volbách

V sobotu 13. dubna 2024 proběhla v Praze již XI. celostátní konference hnutí SPD, na které si její d…