Vystrčil (ODS): Největší úspěch z let 2015 až 2016? Důvěra občanů

28.06.2017 7:36

Zpravodajství desítky senátních tisků ve Výboru pro územní rozvoj, veřejnou zprávu a životní prostředí, práce na 17 pozměňovacích návrzích k zákonům, desítky projevů v Senátu i množství návštěv v obcích senátního obvodu 52 a bezmála 900 různých jednání, akcí a událostí.

Vystrčil (ODS): Největší úspěch z let 2015 až 2016? Důvěra občanů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda ODS Miloš Vystrčil

Především pak pomoc v řešení problémů obcí, firem, neziskových organizací a zejména občanů, které se obvykle týkaly jejich vztahu s úřady či ministerstvy.

To jsou v kostce roky 2015 a 2016 v podání senátora Miloše Vystrčila, završené obhajobou senátorského mandátu na další šestileté období a zvolením předsedou Senátorského klubu ODS.

„Práce senátora není o jednom vydařeném projevu, jedné pomoci nebo jednom úspěšně vyřešeném problému. Je to běh na dlouhou trať. To, jestli práci děláte dobře, Vám potom řeknou voliči. Velmi si vážím, že jsem důvěru občanů v senátním obvodu neztratil. Je to pro mě radost i velký závazek zároveň,“ uvedl senátor Miloš Vystrčil, který se v tomto roce hodlá mimo jiné zaměřit na sledování prací ohledně výstavby okružní Křižovatky „na Kasárnách“ a legislativní aktivity, které budou ve prospěch měst a obcí a proti nárůstu byrokracie.

Vážené novinářky, vážení novináři, s dovolením Vám zasíláme výroční tiskovou zprávu senátora Miloše Vystrčila za roky 2015 a 2016.

Výroční zprávu 2015–2016 najdete ZDE.

Výroční zprávy z předchozích let jsou k dispozici ZDE.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice