Žáček (ČSSD): Jsme za poločasem, zatím se daří

20.02.2017 21:50

V olomouckém sídle sociální demokracie uspořádali představitelé ČSSD ve vedení radnice Antonín Staněk, Filip Žáček a Pavel Urbášek setkání se zástupci komisí jednotlivých městských částí Olomouce, kteří byli nominování právě za sociální demokracii. Cílem setkání bylo informovat o plánech vedení města na letošní rok v jednotlivých částech města.

Žáček (ČSSD): Jsme za poločasem, zatím se daří
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

"V diskusi jsme se dotkli i naplňování priorit sociální demokracie v Olomouci, protože už jsme za pomyslným poločasem volebního období. Shodli jsme se na tom, že se nám po této stránce zatím daří, ale řada důležitých úkolů je ještě před námi. Pozitivně je rovněž vnímána snaha radnice investovat do rozvoje města proporcionálně napříč celým jeho územím, tedy nikoli jen v centru, ale i městských částech více vzdálených od radniční věže," doplňuje předseda klubu zastupitelů a místopředseda místní organizace Filip Žáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…