Zahradil (ODS): Naštěstí je tato šaškárna už příliš průhledná a prvoplánová

31.03.2024 16:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě komisařky Jourové v Polsku

Zahradil (ODS): Naštěstí je tato šaškárna už příliš průhledná a prvoplánová
Foto: Repro Info.cz
Popisek: Europoslanec ODS Jan Zahradil

Soudružka komisařka Jourová je v Polsku. Ale ne proto, aby řešila bezprecedentní čistky nové polské vlády v justici, médiích a státní správě (jak by jistě činila v případě vlády bývalé). Prý si mj. povídali o nebezpečí dezinformačních kampaní na Slovensku.

Nejde jen o pokrytectví a dvojí metr. Evropské volby se blíží a už je celkem jasno, jakou strategii si euroestablishment (vyztužený mediální podporou hlavního proudu) vybral.

Ty hodné “proevropské” hladit po srsti a pokud budou správně přihrávat, tolerovat jim všechno. Ty zlé, rýpaly a kritiky, označit za šiřitele ruské propagandy, každý týden někoho z nich exemplárně odhalit a veřejně dehonestovat.

Naštěstí je tato šaškárna už příliš průhledná a prvoplánová. Skočit na ni mohou jen ti jednodušší (třeba podstatná část českého X Twitteru). Jinak je třeba si vůči tomu zachovat odolnost.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.