Zahradníček (TOP 09): Pro nejlepší volební výsledek udělám maximum

05.06.2017 10:17

Vítám každý dobrý nápad, každou pomoc, každou možnost, jak efektivně zviditelnit všechno to, co se nám jako TOPce v kraji daří.

Zahradníček (TOP 09): Pro nejlepší volební výsledek udělám maximum
Foto: TOP 09
Popisek: P ředseda KO TOP 09 KV kraje Petr Zahradníček

Vážení přátelé,

jak jste již zřejmě zaznamenali, po jednáních krajského výboru a celostátního výkonného výboru TOP 09, a také na základě předešlých jednání mezi Lukášem Otysem, Miroslavem Kalouskem a mojí osobou, byl jsem v rámci zahájení volební kampaně TOP 09 v Praze 30. května představen jako lídr naší kandidátky v Karlovarském kraji.

Rád bych Vás v této souvislosti požádal o maximální podporu a pomoc, protože to nebude vůbec jednoduché. Jsme krajem, ze kterého vzejde z voleb pouze pět mandátů v poslanecké sněmovně, což je natolik limitující, že se o „náš okrsek“ nikdo zvlášť moc neuchází, protože ho vidí bez šancí. Chci Vás ujistit, že přestože to beru jako realitu, jsem připraven se porvat o co možná nejlepší volební výsledek a udělám pro to maximum!

K tomu budu ale potřebovat Vaši podporu. Vítám proto každý dobrý nápad, každou pomoc, každou možnost, jak efektivně zviditelnit všechno to, co se nám jako TOPce v kraji daří. Beru jako svojí povinnost účastnit se pokud budu moci každého výboru, každé smysluplné akce, protože to beru jako příležitost k diskuzi. Oslovil jsem facebookového mága Dominika Feriho, se kterým hodlám naplánovat v průběhu filmového festivalu řadu besed v září, kterých by se také zúčastnil. Podobný příslib podpory je i od Marka Ženíška, Karla Schwarzenberga nebo Markéty Adamové. Zvažuji pochopitelně i účast předsedy Miroslava Kalouska, ale především to bude o vlastní aktivitě a zviditelnění se na regionálních tématech. Budu rád, když zaktivujete své facebookové profily a budeme v těsnější spolupráci, než doposud.

Vážím si Vaší podpory a přijímám jakékoliv podněty.

MGR. PETR ZAHRADNÍČEK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.