Zajíček (ODS): Veřejnost se dočká informací o rekonstrukci Barrandovského mostu

29.01.2022 11:17

Na jaře čeká Pražany rekonstrukce klíčové dopravní komunikace, Barrandovského mostu.

Zajíček (ODS): Veřejnost se dočká informací o rekonstrukci Barrandovského mostu
Foto: Archiv Zdeňka Zajíčka
Popisek: Zdeněk Zajíček

Občanští demokraté, zastupující sedm dotčených městských částí, dlouhodobě upozorňují na nedostatečnou komunikaci ze strany pražského Magistrátu a především ze strany náměstka primátora pro dopravu, Adama Scheinherra. 

Anketa

Máte důvěru v prof. Jiřího Berana?

91%
5%
hlasovalo: 24034 lidí
Upozorňují na to, že Magistrát dosud nedohodl s dotčenými městskými částmi objízdné trasy, ani jaká opatření budou zavedena v městské hromadné dopravě, aby se dopady rekonstrukce mostů na obyvatele hlavního města co nejvíce zmírnily. Na dnešním jednání Zastupitelstva hlavního města Prahy se zástupcům ODS podařilo dojednat s náměstkem primátora Adamem Scheinherrem závazek, že na příští jednání Zastupitelstva přinese ucelenou informaci o rekonstrukci Barrandovského mostu a přijatých opatřeních pro zmírnění dopadů rekonstrukce na život Pražanů.

„Dlouhodobě apelujeme na náměstka primátora pro dopravu, Adama Scheinherra, aby zlepšil komunikaci směrem k městským částem a občanům, kterých se dotýkají dopravní uzavírky v našem hlavním městě. Jsem rád, že na naši výzvu přislíbil náměstek Scheinherr přinést na příští jednání Zastupitelstva ucelenou informaci o rekonstrukci Barrandovského mostu. Jedná se o klíčovou dopravní infrastrukturu a její rekonstrukci je potřeba velmi pečlivě koordinovat, abychom v Praze nezažívali dopravní peklo jako na jaře minulého roku,“ uvedl Zdeněk Zajíček, předseda klubu zastupitelů ODS v ZHMP. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Malý (Trikolora): Prý nás neosvobodili Rusové, ale Ukrajinci, píší

7:17 Malý (Trikolora): Prý nás neosvobodili Rusové, ale Ukrajinci, píší

Už zase kácíme pomníky a přepisujeme osnovy ve školách. Zase se pomalu vracíme k totalitě, socialism…