Zdechovský (KDU-ČSL): Babiš se svým "kýblem sraček" do politiky nepatří

13.05.2017 9:17

Andrej Babiš se neumí chovat k ženám. Tvrdit, že předsedkyně výboru pro rozpočtovou kontrolu Ingeborg Grässle na něj připravena vylít "kýbl sraček" je naprosto nepřijatelné a ukazující jeho neomluvitelného hulvátství vůči ženám.

Zdechovský (KDU-ČSL): Babiš se svým "kýblem sraček" do politiky nepatří
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

Europoslanec Tomáš Zdechovský se ostře ohradil proti opakovaným lžím na jeho adresu a na adresu předsedkyně výboru pro rozpočtovou kontrolu Ingeborg Grässle. Podle Zdechovského úroveň slovníku pana Babiše vůči ženám ukazuje na jeho charakter a hulvátství.

"Odmítám tyto estébácké metody pana Babiše, kdy označuje své protivníky jako udavače," řekl. Zdechovský zdůraznil, že na rozdíl od Babiše neúkoluje novináře, nepodvádí při čerpání evropských dotacích a vůbec není ve střetu zájmu jako ministr financí. Babiše by si měl především zamést před svým prahem.

Babiš včera na tiskové konferenci neudržel nervy na uzdě a ostře se pustil do německé europoslankyně. "A paní Grässleová je také najatá, která o mně mluví negativně," řekl Babiš. "Vždycky je připravená na mě vyhodit kýbl sraček. V tomhle je velice aktivní a tím se zviditelňuje v Bruselu," doplnil později na adresu Grässleové na živě přenášené tiskové konferenci.

Grässleové Babiše utřela "Ráda bych mu doporučila, aby zmírnil agresivní rétoriku a upustil od urážky svobodně zvoleného poslance," sdělila na webu poslaneckého klubu Evropské lidové strany (Křesťanských demokratů). Doplnila, že je už 13 let členkou výboru pro rozpočtovou kontrolu v Evropském parlamentu a že Babišovi úlohu výboru a svou roli při ochraně peněz daňových poplatníků v EU vysvětlila. "Byla bych velmi ráda, kdyby si mohl konečně vyřešit problém, který závisí jen na něm, a nikoliv na České republice," uvedla.

Převzato z profilu.

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce