Zdechovský vyzval Zemana k okamžitému odvolání mluvčího

28.04.2015 13:46

Europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) vyzval Miloše Zemana, aby s okamžitě odvolal mluvčího Jiřího Ovčáčka z postu ředitele komunikace.

Zdechovský vyzval Zemana k okamžitému odvolání mluvčího
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

Podle europoslance Zdechovského jeho přešlap s posledním textem Ferdinanda Peroutky, za který se novinář dostal do koncentračního tábora, je neomluvitelný a absolutně diskredituje nejen hlavu státu, ale i Českou republiku.          

„Myslím, že s posledním vyjádřením pana Ovčáčka musela dojít trpělivost všem slušným lidem v této republice. Pokud je někdo tak nevzdělaný a hloupý a označí za kolaborantský text fejeton, za který se někdo dostal do koncentračního tábora, musí okamžitě ve své funkci skončit,“ prohlásil europoslanec Tomáš Zdechovský, podle kterého je současný přešlap pomyslnou poslední kapkou.

Europoslanec Tomáš Zdechovský také vyzval hlavu státu, aby se pozůstalým po novináři Ferdinandovi Peroutkovi omluvil za to, že ho označil za autora textu, který nenapsal. „Věřím, že Miloš Zeman ukáže svůj nadhled a chybu přizná a omluví se. Rád bych věřil, že zůstal gentlemanem,“ uzavřel europoslanec Zdechovský. 

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Zdechovský - profil

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

10:21 Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

Shrnutí korupčních kauz vrcholných politiků, publikovaný na svém veřejném facebookovém profilu