Zdeňková (HPP 11): Jirava (ANO) se nechá zvolit starostou-trestně stíhanými a KSČM

18.01.2017 19:57 | Zprávy

Na jednání zastupitelstva ve čtvrtek 19.1.2017 se chystá významná událost, kterou je potřeba pečlivě mediálně zakrýt. Volba starosty z ANO, která potřebuje podporu několikanásobně trestně stíhaných, obviněných a komunistů.

Zdeňková (HPP 11): Jirava (ANO) se nechá zvolit starostou-trestně stíhanými a KSČM
Foto: Praha 11
Popisek: Radnice Prahy 11

Vlastně se chystají dvě významné události, které je potřeba pečlivě mediálně zakrýt. Prodej pozemku pro realizaci kontroverzního developerského záměru BD Bachova a volba starosty z ANO 2011, která potřebuje podporu několikanásobně trestně stíhaných, obviněných, jednoho odsouzeného zastupitele a komunistů. Je oprávněnou otázkou, zda časové propojení uvedených událostí nemá charakter protislužby. 

Na posledním zasedání zastupitelstva MČ Praha 11, které se konalo dne 15.12.2016, zpochybnil radní Říčař (ANO) zdraví a život ohrožující situaci na Jižním Městě pro opoziční zastupitele a občanské aktivisty, kteří se angažovali v letech 2007-2014 proti nežádoucím developerským výstavbám na Jižním Městě (sledování detektivní firmou ABL, fyzická napadení, poškozování majetku). Ing. Říčař (místopředseda pražského ANO) tak pronesl, protože je od prosince 2016 v tiché neveřejné koalici právě s trestně stíhanými zastupiteli D.Mlejnského (býv. ODS, nyní JM-ND).

Protože většina tehdejších aktérů tzv. Jihoměstského Palerma stále namísto v policejní, příp. vězeňské cele, sedí na našem zastupitelstvu a jihoměstská mafie se opět probouzí, viz. aktuální vyhrožování zastupitelům Hnutí pro Prahu 11 z Roztyl ve věci prodeje pozemků, obáváme se o svoji bezpečnost. Jsme totiž povinni každý měsíc trávit jednání zastupitelstva v jedné místnosti s trestně stíhanými osobami, obviněnými, jedním odsouzeným a bývalým příslušníkem StB.

Vážená paní primátorko, spojení ANO 2011 na Praze 11 s několikanásobně trestně stíhanými a obviněnými politiky v závažných majetkoprávních kauzách staví ANO 2011 do nezáviděníhodného postavení, vč. zklamané důvěry voličů.

Pokud se ANO 2011 raduje z chystaného zvolení Petra Jiravy (ANO) starostou Prahy 11 s pomocí hlasů trestně stíhaných, obviněných a odsouzeného zastupitele působících v předchozích volebních obdobích, proti kterým ANO v komunálních volbách 2014 samo vystupovalo, je to více než alarmující. 

K mediálnímu zakrytí výše uvedených událostí má sloužit účelově vyvolaná a veřejně šířená konstrukce proti předsedovi HPP 11 Ing. Štylerovi, na kterou bylo dnes podáno trestní oznámení podle příslušného zákona.

Hnutí pro Prahu 11 (HPP 11)

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.