Zelení: Podporujeme kandidaturu Jiřiny Rosákové do Senátu

16.08.2020 13:24

Společně s krajskými volbami budou na řadě míst Středočeského kraje probíhat i volby do Senátu ČR. Naší společnou kandidátkou s hnutím Senátor 21 v senátním obvodu 18 Příbramsko bude Jiřina Rosáková, dlouholetá rozhlasová dramaturgyně a celoživotní podporovatelka kultury v regionu.

Zelení: Podporujeme kandidaturu Jiřiny Rosákové do Senátu
Foto: Zelení
Popisek: Zelení

Jiřina Rosáková žije společně s manželem v Mníšku pod Brdy, kde se dlouhodobě věnuje podpoře místního kulturního života. Přijďte ji tak na podzim na cestě do Senátu ČR podpořit svým hlasem!

„Už delší dobu nejsem spokojená se směrem, kterým se ubírá naše země. Zlobí mě pocit, jako bychom se po třiceti letech vraceli do doby, kterou si pamatuji jako nepřející a šedivou. Byrokracie narůstá do obrovských rozměrů, zákony už jsou tak přebujelé, že jejich výklad není mnohdy jednoznačný, lež je vydávána za pravdu, drzosti a neurvalostem někteří lidé dokonce tleskají. K tomu já ale nechci mlčet, protože člověk se nikdy nezbaví toho, o čem mlčí. Chci, aby naše země byla radostným místem pro všechny generace. Abychom všichni, mladí i staří, žili ve vzájemné úctě a do našeho společenství přinášeli všechno to, co umíme. Zlobí mě, že mnozí politici nás stále vedou k tomu, abychom se něčeho báli, jednou někoho, kdo vypadá jinak než my, podruhé viru a potřetí třeba zeleného přístupu k životu. Chci, aby moje vnoučata vyrostla v sebevědomé občany, aby milovala svoji vlast a aby pro ni něco dělala. Ale když něco chceme, měli bychom začít u sebe. Proto jsem se rozhodla vstoupit do veřejného prostoru, proto jsem se rozhodla kandidovat do Senátu ČR. Děkuji Straně Zelených a hnutí Senátor 21 za podporu,“ řekla ke své kandidatuře Jiřina Rosáková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.