Ženíšek (TOP 09): Díky Vám jsme uspěli

03.06.2019 14:30

Rád bych poděkoval za Vaši důvěru a podporu v evropských volbách. Nesmírně si vážím každé pomoci, která přispěla ke společnému výsledku.

Ženíšek (TOP 09): Díky Vám jsme uspěli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Ženíšek

Vážení přátelé,

rád bych Vám poděkoval za Vaši důvěru a podporu v evropských volbách. Nesmírně si vážím každé pomoci, která přispěla ke společnému výsledku. Ať už to byla práce v kontaktní kampani, roznos letáků, vyvěšení plachty nebo plakátu, sdílení na sociálních sítích, sms či emaily rozeslané Vašim přátelům nebo práce v okrskové volební komisi.

Jen společným úsilím jsme i díky Vám obdrželi celkem 276 220 hlasů, což je 30 000 hlasů více než v posledních evropských volbách v roce 2014. Společně jsme dosáhli na dvouciferný výsledek téměř 12 procent všech hlasů a získali jsme tak 3 mandáty. V Evropském parlamentu tak následujících 5 let zájmy České republiky budou hájit naši dosavadní europoslanci Jiří Pospíšil, Luděk Niedermayer a Stanislav Polčák. Evropa jsme my a já Vám slibuji, že náš hlas v Evropském parlamentu bude slyšet.

Ukázalo se, že spojenectví demokratických stran má smysl a že jedině společně jsme silnější. Nyní je třeba na náš společný úspěch v evropských volbách navázat a pustit se do další práce. Už v příštím roce nás čekají krajské a senátní volby a v roce 2021 volby sněmovní. Věřím, že se nám i v těchto volbách podaří pokračovat ve spojování demokratických sil.

Bez Vaší podpory by to však nešlo.

Děkuji Vám, že stojíte za TOP 09!

MAREK ŽENÍŠEK
MÍSTOPŘEDSEDA TOP 09

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…