Změna pro Liberec zve občany na veřejné projednání návrhu vyhlášky razantně omezující hazard

13.03.2016 19:05 | Zprávy

Zajímá Vás další budoucnost hazardu v Liberci? Změna pro Liberec si Vás dovoluje pozvat na veřejné projednání vyhlášky regulující hazard ve městě, které proběhne ve čtvrtek 16.6.2016 od 16:30 hod. v místnosti č. 11 radnice (velká zasedací místnost, kde se konají zastupitelstva).

Změna pro Liberec zve občany na veřejné projednání návrhu vyhlášky razantně omezující hazard
Foto: zmena.cz
Popisek: Politické hnutí Změna

Přijďte nám i Vy říci svůj názor, zajímá nás. Podstatou regulace, kterou navrhujeme, je rozhodnutí zrušit na území města všechny herny s hracími automaty. Zůstat budou moci pouze kasina s tzv. živou hrou (např. ruleta vedená krupiérem), které budou muset navíc splnit řadu omezujících podmínek.

Do červnového zastupitelstva předložíme záměr vyhlášky a věříme, že ho podpoří i všechny ostatní strany. Nový zákon o hazardních hrách již podepsal prezident, účinný bude od 1.1. 2017. Navrhujeme, aby regulace ze strany státu i města měla stejnou účinnost.

Věříme, že jde o krok správným směrem, rádi ale uslyšíme i Váš názor. Přijďte nám ho říci ve čtvrtek 16. června v 16.30 na libereckou radnici.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Vzdát se míru znamená zemřít pro Ukrajinu, řekl Orbán

22:12 Okamura (SPD): Vzdát se míru znamená zemřít pro Ukrajinu, řekl Orbán

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.