Bude se zatýkat i dál, varuje Okamura. A láká politiky na stranu dobra

23.06.2013 21:02

Senátor Tomio Okamura vyzval poslance, kteří sympatizují s jeho hnutím Úsvit přímé demokracie, aby se k němu veřejně přihlásili. Podle něj totiž brzy přijde další zatýkání v nejvyšších patrech politiky a bylo by neprozíravé, kdyby zůstali na straně těch špatných.

Bude se zatýkat i dál, varuje Okamura. A láká politiky na stranu dobra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Tomio Okamura

Okamura oficiálně ustavil své hnutí Úsvit, se kterým hodlá prorazit na tuzemské politické scéně. Vedle jeho senátorského mandátu má hnutí i svého poslance, je jím exčlen ODS Radim Fiala.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Okamura teď vyzývá další politiky, aby přešli otevřeně na jeho stranu. "Chtěl bych touto cestou také vyzvat své přátele ve sněmovně, kteří dosud váhali, zda se k nám veřejně připojit – přátelé, nekompromitujte se už dál podporou několika mocichtivých gaunerů. Popravdě řečeno je to také politicky neprozíravé. V příštích týdnech se počet skandálů a odhalených zločinů jen znásobí," uvedl.

Podle něj byla nedávná razie na Úřadu vlády teprve jakýmsi výstřelem z Aurory. "Znamená to, že při troše dobré práce se ve vězení sejde velmi mnoho současných i minulých ministrů, premiérů či předsedů politických stran. A to TOP 09 počínaje a ČSSD konče," míní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…