Další volební překvapení. S Bobošíkovou bude kandidovat i sportovní expert Baumruk

13.09.2013 18:50 | Zprávy

Bývalý sportovní redaktor a někdejší předseda Rady České televize Jiří Baumruk bude kandidovat za volební blok Jany Bobošíkové Hlavu vzhůru, a to v Plzeňském kraji. Dokonce bude lídrem kandidátky. Baumruk informaci potvrdil ParlamentnímListům.cz.

Další volební překvapení. S Bobošíkovou bude kandidovat i sportovní expert Baumruk
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Jiří Baumruk

Za volební blok Hlavu vzhůru, v jehož čele stojí bývalá europoslankyně Jana Bobošíková, budou kandidovat i členové hnutí Pro sport a zdraví. Dnes to oznámili zástupci Hlavu vzhůru. Hnutí Pro sport a zdraví přitom založil exministr školství Josef Dobeš, po neshodách s dalšími členy vedení ale na funkci předsedy rezignoval.

Jména zástupců Pro sport a zdraví chce hnutí Bobošíkové představit v sobotu. ParlamentníListy.cz ale již nyní získaly informaci, že jako lídr bude v Plzeňském kraji kandidovat někdejší předseda Rady České televize a sportovní expert Jiří Baumruk.

„Hnutí pro sport a zdraví se včera dohodlo na spolupráci s blokem Hlavu vzhůru a mě shodou okolností kromě sportovců oslovila i paní místopředsedkyně Suverenity Jana Volfová, s níž se znám z basketu, a i Jana Bobošíková, s níž se znám zase z České televize. Budu za ten blok kandidovat na prvním místě v Plzeňském kraji,“ prozradil Baumruk ParlamentnímListům.cz.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vlastizrada.“ Munice pro Ukrajinu místo pomoci zemědělcům? Piráti narazili

16:52 „Vlastizrada.“ Munice pro Ukrajinu místo pomoci zemědělcům? Piráti narazili

Piráti vymysleli nový plán pro Evropský parlament, který ještě ani nebyl oficiálně zvolen. Závazek p…