Senátor z řad ODS je prý v hledáčku policie

26.06.2013 15:58

O senátora Tomáše Kladívka (ODS) zvoleného za obvod Praha 9 zřejmě projevuje zájem policie. Jako první o tom informoval na sociální síti Facebook Petr Dimun, někdejší šéf PR sociálních demokratů. Informace potvrzuje také server Týden.cz.

Senátor z řad ODS je prý v hledáčku policie
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Senátor Tomáš Kladívko

„Zdroje on-line deníku TÝDEN.CZ v horní komoře potvrdily, že jde o senátora Tomáše Kladívka. Policie prohledávala senátorovu kancelář ve volebním obvodu a jeho byt. Do horní komory však zatím nedorazila žádost policie, aby mohla prověřit i Kladívkovy prostory v parlamentu,“ píše server.

Mluvčí protikorupční policie Jaroslav Ibehej však tyto informace odmítl jakkoli komentovat. Sám senátor prý na dotazy novinářů nereaguje. O prohledávání kanceláří prý zatím nic neví ani předseda senátorského klubu občanských demokratů Jaroslav Kubera (ODS).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

14:30 To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

Členové ústavněprávního výboru Senátu dali zelenou petici 15 tisíc zemědělců. Ti chtějí zrušit Fialo…