Poslední příspěvky z profilů

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
MUDr. Jiří Besser
Mgr. Jiří Dienstbier, ml.
Mgr. Petr Gandalovič
Kristýna Kočí
Kristýna Kočí byl položen dotaz

korupce na severu

Dobrý večer, v Ostravě jsou obviňováni další a další úředníci z ovlivňování zakázek. Podivný penzion hejtmana Palase už je též obecně znám. Není ta severní Morava až moc prolezlá korupcí?

Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

proč k lidovcům?

Top 09 si podal žádost o vstup do Evropské lidové strany. Proč jste nezamířili do stejného klubu jako ODS nebo britští konzervativci?

Vláda České republiky
Pavel Petráček
Pavel Petráček byl položen dotaz

na co jsou taková jednání?

Dobrý den pane Petráčku, Nedávno proběhl kulatý stůl o sociálních službách, tuším v Semilech, ale když jsem o tom četl, dospěl jsem k závěru, že podobná setkání vesměs nikam nevedou. Co jste tam např. dojednali?

Bc. Roman Onderka, MBA
Bc. Roman Onderka, MBA byl položen dotaz

velké koalice

Proti velkým koalicím se zvedá stále hlasitější vlna protestů. Nemělo být vedení ODS důslednější v jejich, řekněme "potírání"? Kdo má pak věřit, že se od sebe ODS a ČSSD programově liší, když společně a pohodlně vládnou největším městům republiky? Nenažene to ještě víc voličů do náruče KSČM nebo VV? Ptala jsem se i v řadách ODS. Kateřina

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

velké koalice

Proti velkým koalicím se zvedá stále hlasitější vlna protestů. Nemělo být vedení ODS důslednější v jejich, řekněme "potírání"? Kdo má pak věřit, že se od sebe ODS a ČSSD programově liší, když společně a pohodlně vládnou největším městům republiky? Nenažene to ještě víc voličů do náruče TOP09 nebo VV? Kateřina

Mgr Pavel Drobil
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

rozhovor hluchých

Vláda opět odmítla progresivní zdanění nejbohatších. Nepřipomíná Vám to rozhovor dvou hluchých? Vy trváte na progresivním zdanění, vláda trvá na rovné dani. Existuje z toho kompromisní cesta ven?

Alexandr Vondra
Radek John
Radek John byl položen dotaz

elektronické volby

Dobrý podvečer pane Johne, jsem pro přímou volbu prezidenta i starostů a celkem se mi zamlouvá i elektronická volba. Ale dá se zajistit, aby i u elektronických voleb nikdo nepodváděl? Všichni přece vědí, že v anketách na webu 100 kliknou a hned naženou 100 hlasů od jednoho pc.

Jaroslav Kubera
Jaroslav Kubera byl položen dotaz

jak posílit pracovitost

Dobré odpoledne panme Kubero, Pobavil jsem se u půlnočního rozhovoru s Vámi. Souhlasím s Vámi, že EU se v dohledné době rozpadne, ale zajímá mě jiná věc. Podle ekonomů jsou Evropané ještě pořád moc a moc líní. Jak byste motivoval k práci třeba nás Tepličáky? Uznávám, že je to záludná otázka, protože je třeba přihlédnout i k méně přizpůsobivým občan

Jiří Paroubek
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

snad první ministr

Dobré odpoledne pane ministře, lékaři vás podpořilis funkci a to samo o sobě je asi vyznamenáním. Nějak si nepamatuju ministra zdravotnictví, který by se od lékařů dočkal podobné pochvaly. Využijete jejich rad při koncipování reforem?

Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

cíl demonstrací

Dobrý den pane Svobodo, ptala jsem se už Františka Laudáta, ale ráda bych znala i vaši odpověď. Budou k něčemu demonstrace Pražanů proti velké koalici? Ti, proti kterým protestujeme, můžou v teple sedět na magistrátě, zatímco mi pomrzneme venku a oni nerušeně povládnou. Vzdáte to, když budou protesty trvat dost dlouho?

Ing. František Laudát
Ing. František Laudát byl položen dotaz

cíl demonstrací

Dobrý den, budou k něčemu demonstrace Pražanů proti kmotrovské koalici? Kmotři můžou v teple sedět na magistrátě, zatímco mi pomrzneme venku a oni nerušeně povládnou

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

bordel s pandury

Dobré odpoledne pane Paroubku, jste ochoten připustit, že Vaše vláda nese odpovědnost za bordel s Pandury, jak tvrdí Kalousek? Nebo se jen Kalousek snaží zbavit odpovědnosti?

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc