Poslední příspěvky z profilů

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Bohuslav Sobotka
Ing. Miroslav Kalousek
David Rath
Ostrava
Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.
Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš byl položen dotaz

bakalářem snadno a rychle

pane Dobeši, jak jste přišel na příklad s lehce retardovaným žákem, který to dotáhne až na bakaláře? Opravdu tomu věříte? Proto nechcete podpořit zařazení postižených dětí do normálních škol?

Ing. Milan Urban
JUDr. Petr Hulinský, Ph.D.
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

návrat k Bohu

Dobré odpoledne, opavdu věříte, že se Evropané nebo ještě lépe Češi vrátí k víře v Boha? A to za situace, kdy média hojně informují o sexuálních skandálech kněží?

Mgr. Michal Hašek
Mgr. Petr Havlík
Mgr. Petr Havlík vložil nový článek

Hledejme spásu sami v sobě

Některé reakce na mé poslední texty mi vyčítají údajnou skepsi a negaci současného stavu společnosti. Opravdu se necítím býti bytostným skeptikem či negativistou. Mé pohledy a závěry vycházejí z osobních zkušeností a množství informací.

JUDr. Jiří Pospíšil
JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

nový h-systém?

Dobrý den, jak je možné, že v justici stále pracuje soudce Kudláček, který tak výrazně slušně řečeno POKAZIL kauzu h-systému? Dočetla jsem se, že tenhle člověk bude rozhodovat o dlužnících v Hradci Králové. Nepoškozuje to důvěryhodnos justice?

Ing. Michaela Šojdrová
MUDr. Pavel Bém
Ing. Miroslav Kalousek
JUDr. Vojtěch Filip
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. odpověděl na dotaz

Odměňování zdravotníků

Pokud jde o vzdělávací aktivity, ty  by měly  vejít v platnost v nejbližším období. Pokud máte na mysli zvyšování mezd a podobně,  vzhledem k finanční situaci nelze v této oblasti očekávat změny. Koneckonců odměňování zaměstnanců je v pravomoci každého konkrétního managementu zdravotnického zařízení nikoli ministerstva zdravotnictví.

Ing. Milan Urban