Doktor Macek břitce píše k povodním. Odnesli to flákači

04.06.2013 10:13

Doktor Miroslav Macek nechápe, proč lidé kvůli reakci na povodně kritizují zastupujícího pražského primátora Hudečka a jeho radní. Macek je příjemně překvapen, že si tito lidé valící se povodně vůbec všimli. Potěšilo jej i to, že nyní při odstraňování škod se konečně uplatní ti, kteří celé roky vyprávějí, jak nemohou sehnat práci.

Doktor Macek břitce píše k povodním. Odnesli to flákači
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Úterní glosu, týkající se povodní, zahájil Miroslav Macek pochvalným konstatováním, že díky katastrofě konečně dostanou někteří „usilovní hledači práce“ příležitost předvést, co dovedou. „Konečně bude při odklízení následků záplav dost práce pro pobírače dávek v nezaměstnanosti, kteří si stále stěžují, že žádná není,“ jásá Macek.

Více o iniciativě, se kterou přišel hejtman Michal Hašek, ZDE.

Pak se vysmál zastupujícímu pražskému primátoru Tomáši Hudečkovi a radním za TOP 09, kteří mu ve vedení města zbyli. Ti byli řadou lidí kritizováni, že na povodňovou situaci reagovali se zpožděním, nebo špatně. Macek se však vedení magistrátu zastává.

Podle něj pražská TOP 09 naopak překvapila, neboť očekával ještě rozpačitější reakci. „Buďme rádi, že si TOP 09 během lítého boje s korupcí na magistrátu vůbec všimla, že nějaká povodeň je,“ posmívá se Macek.

Co přesně napsal doktor Macek:

Konečně bude při odklízení následků záplav dost práce pro pobírače dávek v nezaměstnanosti, kteří si stále stěžují, že žádná není…

Nechápu, jak si někdo může stěžovat, že zastupující pražský primátor za TOP 09 Tomáš Hudeček pozdě reagoval na velkou vodu. Buďme rádi, že si TOP 09 během lítého boje s korupcí na magistrátu vůbec všimla, že nějaká povodeň je.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…