Manžel Heleny Vondráčkové: Když vidím plakát Fischera, chce se mi zvracet

09.12.2012 0:01

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR Martin Michal je manželem i manažerem přední české zpěvačky Heleny Vondráčkové. Oba veřejně podporují Janu Bobošíkovou, a to i v prezidentských volbách. I když Bobošíková byla vyřazena z možnosti stát se českou prezidentkou, dál chce bojovat. To naznačuje i muž, který se nebojí říkat nahlas, co si myslí a kritizovat poměry v Česku, protože má pocit, že jen tak lze poukázat na nešvary v tomto státě.

Manžel Heleny Vondráčkové: Když vidím plakát Fischera, chce se mi zvracet
Foto: archiv
Popisek: Martin Michal a Helena Vondráčková

Pane Michale, jste skřivan, který chodí brzo spát a ráno včasně vstává, nebo chodíte pozdě v noci či nad ránem a co děláte po nocích?

Bohužel mám vždy dost práce, takže chodím spát kolem jedné hodiny v noci. Tedy pokud se nevracíme z vystoupení. Někdy přijíždíme z delší cesty v ranních hodinách.

Jana Bobošíková byla kandidátkou na prezidenta. Proč jste se rozhodli podpořit právě ji?

Já Janu nepovažuji za vyřazeného kandidáta. Jsem přesvědčen, že krok Ministerstva vnitra byl účelový a veden snahou vyřadit kandidáty, kteří by mohli být nebezpečím pro vytvořený zločinný systém v této zemi. Já Janu znám mnoho let osobně a velice dobře a vím, že jí mohu důvěřovat a že by to byl člověk na správném místě. Její názory jsou i mé názory a i názory Helenky. A máme stejný pohled na věci, které se v této zemi odehrávají. Je mi zcela jasné, že prezident, nemá téměř žádné pravomoci, ale v osobě paní Bobošíkové vidím právě tu stmelovací činnost všech politických stran a hlavně její zkulturnění. Ať se na nás nikdo nezlobí, ale takový morální marast v rámci korupce, nebo takzvané svobody slova, kdy i lež a pomluva je vydávána od dob pana Havla a podobných idealistů za projev svobody, bez ohledu na práva druhých, tady ještě nikdy nebyla.

Naprostá vláda bulvarizovaných médií nad vládou právního státu je zde zcela zřejmá. Jsem přesvědčen, že Jana Bobošíková by podobným zvěrstvům, páchaným ve jménu zisku zahraničních bulvarizovaných médií dokázala vzdorovat a vydala se cestou morálky a práva. To je to, co naší republice a zejména justici chybí. Věřím, že v případě jejího zvolení bych se snad ke stáru dočkal situace, kdybych nemusel poslouchat výplody svých spoluobčanů, kteří mají médii, včetně veřejnoprávních, zcela vymyté mozky a mohl se bavit se svébytnými bytostmi.

Poté, co byla paní Bobošíková „vyřazena“ z možnosti kandidovat na prezidentu, byla dotazována, koho by ona sama ze zbývajících kandidátů mohla podporovat. Sdělila, že nepodporuje nikoho. Koho vy osobně, i s manželkou Helenou, budete nyní podporovat – volit?

Já Janu neberu jako vyřazenou kandidátku. Věřím, že Nejvyšší správní soud rozhodne dle práva (i když v této zemi právo je imaginární pojem) a nedopustí tak tupý a hlavně účelový výklad zákonů, jako předvedlo Ministerstvo vnitra. Já jeho výklad výpočtu platných hlasů beru jako naprosté pohrdání zákony této země a snahu vyřadit z kandidatury kandidáty, kteří nejsou vhodní pro cizáky vlastněná média a ti by tím pádem mohli přijít o část svých zisků, které získávají z toho, že českému národu naprosto svým nepravdivým a bulvárním pojetím naprosto vymyli mozky.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Čím se Jana Bobošíková jako politička vyznačovala? Spíše jako levicová, spíše jako pravicová, středolevá, středopravá? Spravedlivá? Čím si myslíte, že by i ona v politice mohla přispět?

Jana se neprofiluje ani vlevo a ani vpravo. Jde jí o sociální a právní stát. Její smysl pro spravedlnost je zcela zřejmý. Určitě by už nedopustila, aby ve smyslu naprosto nerealistických ideí pana Havla docházelo k bezuzdnému prosazování například svobody slova, kdy i lež a pomluva má v tomto smyslu zelenou, bez ohledu na to, že zasahuje do práv a svobod jiných dotčených osob a má následně dalekosáhlé důsledky na jejich poškození a i ekonomických ztrát. Zbabělost před mocí médií je zkázou mnoha zemí, ale je i ukázkou toho, že někteří politici, občané a umělci si na této zbabělosti a análním alpinismu postavili své kariéry. Mnohdy velice úspěšně. A žijí z toho, že občané naší země si nechali naprosto médii vymýt mozek dodnes.

Co se v příštích týdnech či měsících podle Vás bude v ČR dít? 

Nebude se dít vůbec nic. Náš národ trpí naprostým nedostatkem vůdčích osobností a sám již dnes díky médiím nemá ani svůj názor. Prostě médiím jsme předali veškerou moc. Jděte se jen podívat po Praze, kolik lidí v zimě žije bez domova. Kolik lidí hladoví. Matky a děti dostávají sociální dávky se zpožděním. Ale díky pár jedincům, kteří zde budují kult osobnosti jako za Stalina a Chruščova, tento stát na jejich dávky má. Víte, kolik lidí by se najedlo za cestu expremiéra Topolánka do USA, když jel "vyznamenat" lidi, kteří u nás vraždili, bratry Mašíny?

Kecy disidentů, například Marty Kubišové, že zde byl válečný stav, v době jejich vraždění je jen ukázkou toho, komu nasloucháme. Je více jak 20 let po převratu a to je skoro 1/2 doby, co zde vládli komunisté. Já bohužel, byť se snažím, jak mohu, nemohu najít rozdíl mezi komunisty a jejich ideologií a tím, co prosazují disidenti. Snad jen v tom, že mají smůlu, že trest smrti byl zrušen. Na likvidaci tohoto národa a jeho morální integrity komunisté udělali mnoho. Co nestihli, dodělali bohužel disidenti, ve které jsme každý z nás vkládali naděje. Více jak 20 let života v této zemi mě přesvědčilo o tom, že budeme potřebovat dalších 50 let se od tohoto očistit. Je mě líto, že vzhledem ke svému věku již nezažiji pocit, být hrdý na svou zem. Moc se za ní stydím.

Současný prezident Klaus ze svého postu odchází. Myslíte si, že je možný jeho návrat do stranické politiky?

Nemyslím si, že pan prezident Klaus z politiky zmizí a také by to byla škoda. Jeho názory ve velké míře sdílím. Navíc ho vnímám jako noblesního reprezentanta země, která se zmítá v morální žumpě.

Nyní je mnoho krajských vlád složeno z ČSSD a KSČM. Je to podle Vás nutnost, zlo, nebezpečí? Třeba o proto, že třeba politici za KSČM řídí školství, kulturu?

ČSSD se zaprodala v rámci boje o koryta ďáblu. Naprosto pošlapala své vlastní Bohumínské usnesení. I to je ukázka toho, že volit ČSSD je zlo pro tuto zemi. Jenže ten samý případ je ODS. Pokud zde nevzniknou a nebudou volitelné jiné strany, země se z problémů nedostane. Spolupráce ČSSD s KSČM mě ale vůbec nepřekvapila. Náš hrdinný volič chtěl vyjádřit nesouhlas s likvidační politikou ODS, tak provokativně volil KSČM. Tím jen upevnil můj názor, že jsme národ hlupáků. Takto se přeci vzdor nevyjadřuje. Opět lidé dali na média. Nicméně musím přiznat, že KSČM je naprosto demokraticky zvolená strana, parlamentní strana a řeči pana Fischera, že by nikdy nejmenoval vládu, kde budou zástupci KSČM, jasně ukazuje, že Ústava této země a zákony tomuto pánovi jsou zcela lhostejné, stejně jako přání občanů.

Já KSČM rád nemám, ale pokud si jí lidé zvolí, což se stalo, nezbývá mi, než se přání většiny podvolit a tuto volbu akceptovat a smířit se s ní. Proto zcela otevřeně říkám. Prezident v přímé volbě by měl být demokratický zástupce lidu a ne někdo, kdo zcela lid ignoruje v rámci populistických hesel. Což je právě pan Fischer. Když vidím jeho billboardy s heslem " Mé slovo platí", tak se mě z té lži chce zvracet. Nicméně, co čekat. Lhal již komunistům při svém slibu, nebude pro něj problém lhát i při prezidentském slibu. Můj hlas tato morální kreatura, napojená na homosexuální lobby, jistě nedostane. Tím nechci říci, že mám něco proti této komunitě. Patří k nim i část mé rodiny, ale nesnáším to jejich lobby. To už trestali ve staré Spartě.

Jistě jste zaznamenali vy i Vaše manželka vystoupení Daniela Landy. Jaký na to máte názor? Je to podle Vás demokratické vyjádření, nebezpečné, že svolává „horu bojovníků“, nebo je to jen osobité vyjádření naštvanosti se současným systémem?

Já jsem se s panem Landou setkal osobně jen párkrát. Takže jeho vystoupení nemohu hodnotit se znalostí věci. Bohužel musím říci, že věci, které řekl, jako by mi říkal z mých úst a jsem rád, že zazněly. Nechci hodnotit formu, vím, že využil „Live přenosu“, ale na druhou stranu vystoupit s tímto prohlášením v tak podvodné anketě jako je Český slavík je si myslím přiměřené. Nijak ji tím, již vzhledem ke statusu této ankety nepoškodil. Pokud jsem dobře porozuměl tomu, co chtěl říci svým složitým vyjádřením, tak s ním souhlasím a obdivuji jeho odvahu. Čemu ovšem nerozumím, že sponzoři, jako je třeba Mattoni podvody v této anketě tolerují. Já si třeba vodu Mattoni nikdy nekupuji, neboť jí kvůli spojení s touto anketou nevěřím a obávám se poškození zdraví jejím požitím. Tím netvrdím, že Mattoni je závadná, ale vzhledem k tomuto dlouholetému spojení jí nevěřím.

Vy sám často kritizujete právní systém v této zemi, úřady, instituce, policii atd… Čím myslíte, že to je, že tyto úřady nefungují, jak by měly?

Jednoznačně korupce a mediální anální alpinismus politiků a hlavně některých policistů. Mám pro to zcela jasný důkaz. Můj syn se dostal do problémů se zákonem. Nechci hodnotit, zda něco provedl, nebo ne, na to mám zatím málo informací. Ale jak je možné, že Policie ČR poskytla veškeré informace bulvární a soukromé televizi Prima Family dříve, než vůbec bylo sděleno obvinění? A to přesně s místy prováděných domovních prohlídek, osobních údajů, dovolila jim natáčet záběry osob, kde má být ctěna presumpce neviny, záběry ze zabavování majetku u osob, které nebyly obviněny, udání adres a jmen a i termínů převozu těchto osob.

Policie České republiky se ne poprvé zachovala jako vrchní velitel české mafie a zcela bezostyšně se někteří jejich jedinci obohacují tím, že zcela beztrestně prodávají citlivé informace soukromé bulvární televizi, která si tímto zvyšuje svůj zisk, jehož výtěžek vyvede za hranice naší země. To vše v heslu svobody slova. Naší policii a justici považuji za mafii, která koná buď v rámci zisku jednotlivce, což byl případ zveřejněných fotek třeba Karla Svobody, nebo Davida Ratha a v tomto případě, nebo koná na základě politické objednávky.

Nemohu si pomoci, ale jako strůjce a propagátora vidím mediálního análního horolezce, homosexuála pana Pospíšila. Nikdy neudělal nic proti tomu, aby byla ochráněna Ústavou zaručená práva jedince proti prolhaným médiím. Pan Pospíšil pro své zviditelnění v médiích je snad ochoten udělat i striptýz a bezostyšně lhát. Je zajímavé, kolik jeho lží se u mě na stole shromáždilo. A to, že vyhrál volby v Plzeňském kraji, opět jen ukazuje, že lidé mají své mozky tiskem zcela vymyté. Až u nich zazvoní exekutor a překročí ve světě veškerá uznávaná práva, měli by si uvědomit, že autorem tohoto bezpráví je právě Pospíšil. Tak už mu snad příště hlas nedají, když se nad díly z jeho bývalé kanceláře křižují i právníci.

Jaký vy byste měl osobní recept na to, jak vyvést tuto zemi z krize? Co by této zemi nejvíce pomohlo? Co naopak hrozí, pokud nepřijde nějaká zásadní změna?

Tato země je v naprostém rozkladu. Stát nedokáže vymáhat svá vlastní pravidla a zákony. Rozsudky soudů jsou naprosto nepředvídatelné. Soudce běžně potkáte na demonstracích, jako pana doktora Cepla, který vás ve svém rozsudku zbaví veškerých občanských práv a klidně si soudí dál. Nebo bývalí komunisté v taláru, jako je Dr. Lobotková zcela běžně znásilňují a ohýbají beztrestně zákony. Tím způsobují občanům škodu na majetku. Opět beztrestně. To samé je i v policii a státním zastupitelství…

Ti jsou pro změnu finančně vázáni na nelegální příjmy od médií. Proto jim prodávají citlivé a mnohdy nepravdivé informace. Jen proto, aby svým dětem mohli koupit o jeden nafukovací míč více. A stát si s touto situací neumí a ani nechce poradit. Jsme ve stádiu, kdy udavač StB nebo alkoholička jsou schopni svým smyšleným článkem shodit vládu. Naši politici v cestě za vysněným korytem předali veškerou výkonnou moc médiím, ve snaze si svá koryta udržet.

Nikdo z nich neudělá žádný krok bez předchozí slíbené podpory médií. Na to je jediná cesta. Vzít bič, tyto bezcharakterní lidi vyhnat a média nekupovat. Jenže na to je tento národ moc zbabělý. To nikdy neudělá a v hospodě bude probírat to, co mu prolhaná média naservírují. Nikdy si nedokáže vyhodnotit, kde je pravda a kde je lež. A v tom je ta naše tragédie. Na to jednou jako země a národ skončíme. Je mi vždy smutno, když slyším názor cizinců na naši zemi. Cestuji často, a proto vím, jak se na nás koukají. Ale můžeme si za to sami.

V médiích se od včerejška propírá kauza, v níž má údajně figurovat Váš syn, chcete k tomu něco sdělit?

Je to můj syn, naprosto mu věřím! A řeči o tom, že byla uvalena vazba, jsou lži. Vazba uvalena nebyla, syn je doma a věřím, že se vše vysvětlí a ukáže se pravda.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kraus

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…