Miroslav Kalousek se rozvedl

19.03.2012 14:26

VÍME PRVNÍ V listopadu loňského roku informoval bulvární deník Blesk o tom, že nachytal ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) v noci s kyticí v Praze před jednou z vinohradských luxusních rezidencí, odkud pak dlouhé hodiny nevycházel.

Miroslav Kalousek se rozvedl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek na sněmu TOP 09

Těžko říci, zda tato příhoda přímo souvisí, jak se ale podařilo zjistit ParlamentnímListům.cz, ministr financí a 1. místopředseda TOP 09 se u soudu pro Prahu 6 již v únoru rozvedl se svou manželkou Radkou Kalouskovou.

„Do toho nikomu nic není,“ napsal v SMS zprávě Kalousek bulvárnímu deníku na dotaz, co dělal oné noci na Vinohradech, a tak ponechal volné pole pro představivost deníku i jeho čtenářů, komu a proč byla kytice určena (více ZDE).

Blesk k tomu napsal: „Podle toho, jak se v pátek večer choval (oné listopadové noci), je ale zřejmé, že za manželkou nebo za někým z rodiny nebyl. Pokud by tomu totiž tak bylo, nechal by se vysadit před rezidencí, šel by hlavním vchodem a nikoli garážemi a bezesporu by si sám i odemkl, což se v pátek nestalo,“ míní deník.

„Namísto toho Kalousek před vstupem krátce zatelefonoval a teprve poté byl vpuštěn do domu. Ministře Kalousku, skrýváte v rezidenci milenku?“ zakončuje Blesk svůj příběh.

Jak žije?

Ať už má událost souvislost, anebo ne, ParlamentníListy.cz nyní zjistily oficiální cestou v soudní databázi, že v únoru u soudu pro Prahu 6 proběhlo rozvodové stání mezi Miroslavem Kalouskem a jeho ženou Radkou.

Na serveru Wikipedia se můžeme dočíst, že „rodinnému životu Miroslava Kalouska je věnována publicita jen občasně. Jeho manželkou je Radka Kalousková, rozená Kašáková, inženýrka chemie, asistentka v Ústavu polymerů Vysoké školy chemicko-technologické v Praze“.

Oba se seznámili v roce 1984 jako profesní kolegové.

Spolu pak mají podle dostupných informací encyklopedie Wikipedia dvě děti, syna a dceru. Ani o jednom z nich ministr financí veřejně nehovoří.

Podle některých informací ministr financí údajně žije v jednom z pražských hotelů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ondřej Vaněk

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…