Nečas je slušnej člověk, ale zamiloval se. Ringo Čech perlil v rádiu

16.06.2013 17:45

Hostem pořadu Pressklub na Frekvenci 1 byl herec František Ringo Čech. Hlavním tématem byla protikorupční akce na Úřadu vlády a zatčení Jany Nagyové. A Čech v tom má jasno.

Nečas je slušnej člověk, ale zamiloval se. Ringo Čech perlil v rádiu
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Ringo Čech

Důvodem problémů kolem Nagyové je podle Čecha to, že Nečasovi zamotala hlavu. „Petr Nečas je slušnej člověk a zamiloval se prostě,“ prohlásil herec. „Láska je v tomhle neúprosná. Je trochu slaboch, ale i tak...,“ zamyslel se bývalý poslanec za ČSSD.

Policie vyslala pozitivní signál

Sledování Nečasovy ženy si herec vysvětluje jednoduše. „Ona ji chtěla přichytit, jak jde za Tondou do stodoly,“ myslí si Čech. „Podle mě je pozdě, ale přece,“ okomentoval konání policie na Úřadu vlády. Ringo Čech je přesvědčen, že lobbista Roman Janoušek byl postrašen tím, že dostane vysoký trest, a tak dal policii informace.

„Bylo to dobře připravené. Ale nejsem si úplně jist tím, kdo za tím stojí, kdo dal ten hlavní pokyn a proč to všechno,“ soudí Čech. Odsuzuje však snahu některých poslanců vyhlásit předčasné volby, jelikož je platí všichni Češi. „Policie vyslala pozitivní signál,“ dodal.

Ringo Čech zdůraznil, že je znechucen snahou sociální demokracie vládnout. „Já mám pocit, že oni už se i perou o ty místa. Já myslím, že kdybychom mohli nahlédnout do poslaneckého klubu, tak se tam fackují,“ prohlásil.

Radka Nečasová se podle Čecha snaží svého stále ještě manžela pochopit, ale zákonitě musí mít z vazby Nagyové radost. „Já bych řekl: Nečasi, jestli chceš, abych ti odpustila, já chci vidět babu v báni,“ prohlásil Ringo s tím, že by Nečasové dopřál, aby se na konec své sokyně podívala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…