Novinka pro majitele Plzeňské karty: Nabíjet ji bude možné v bankomatech České spořitelny

20.01.2013 19:24

Cestující budou mít od konce března možnost dobíjet si Plzeňskou kartu v jednaosmdesáti bankomatech České spořitelny v celém kraji, a to bez jakýchkoliv poplatků. V současnosti se tato nová služba testuje na sedmi z nich přímo v západočeské metropoli.

Novinka pro majitele Plzeňské karty: Nabíjet ji bude možné v bankomatech České spořitelny
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

 

Plzeňská karta vznikla v roce 2005 a slouží především jako nosič předplatného pro veřejnou dopravu v systému integrované dopravy Plzeňska. Lidé s ní také mohou kupovat jízdné přímo ve vozech, služby, parkovné či vstupenky.

Pro její dobíjení mohli cestující z Plzně a okolí doposud využívat dvacet šest samoobslužných zón zaváděných od roku 2007, které do konce letošního roku skončí, a zákaznická centra. Nový způsob dobíjení pomocí bankomatů České spořitelny budou moci využít všichni majitelé karet asociací VISA a MasterCard.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…