Paroubkova hosteska fotila nahá: Jen s metály na levém ňadru

08.12.2010 5:40

Pro zletilé, tak by se daly označit některé ze článků, které v posledních týdnech popisují mladé aspirantky na politické výsluní.

Paroubkova hosteska fotila nahá: Jen s metály na levém ňadru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jiří Paroubek

Jana Škrabalová, Ivona Fišerová či pirátka Olívie Brabcová zabraly v posledních týdnech a měsících mnoho prostoru v médiích. Společným jmenovatelem však nebyla politika, ale jejich nahota. ParlamentníListy.cz mají navíc k dispozici snímky další krásky, kterou prakticky před rokem deník Blesk spojil s Jiřím Paroubkem v článku "Dívka léta Nikola (17): Pracuje pro Paroubka a svléká se!"

TŘIKRÁT NA PIKANTNÍ STRUNU:

Novináři tehdy přiblížili osud modelky slovy: "Šéf ČSSD Jiří Paroubek má blondýnky rád. Ale tahle se mu vážně povedla! Nikolka, která Paroubkovi dělala hostesku minulý týden na předvolebním mítinku v Brně, se ráda svléká." Jak v úterý redakci informoval anonymní pisatel: "Nikola, ta teď vystupuje pod přezdívkou babyNICOLE a má hodně nových fotek, některé z nich vám posílám, abyste nepsali jen o tom, jak to vypadá u mladých lidovkyň."

Jenomže právě nahota, která budí značnou pozornost, nechává mnoho odborníků klidnými.  Politolog Miloš Polák například o pirátce Olívii Brabcové ParlamentnímListům.cz řekl: "Česká pirátská strana se hlásí ke svého druhu alternativní kultuře a v tomto smyslu může z případu nafocení erotických fotografií jedné ze svých kandidátek jen profitovat." "Jakožto liberálové nepovažujeme focení erotických aktů za žádnou újmu pro image. To, že si po jistou dobu přivydělávala focením aktů, je spíše výsledkem úvahy maximálního zisku za minimální náklady," doplnil mediální zástupce ČPS Jan Podhájský. Piráti se nakonec do sněmovny nedostali.

Fišerová a další

Netolik smířlivý tón měla v pondělí Lucie Kmentová, autorka myšlenky lidoveckého kalendáře s mladými sympatizantkami. "Jana mě zklamala, když před focením kalendáře zapřela, že takové video existuje. Z kalendáře ji vyřadím. Podle toho, co vím, celé věci lituje a omluvila se mi, že ohrozila akci kalendář," řekla Kmentová ParlamentnímListům.cz poté, co média odhalila minulost jedné z adeptek na focení - její video na casting erotických filmů.

Dalším z případů propojení politiky a lechtivých snímků je dnes už bývalá předsedkyně olomoucké buňky mladých sociálních demokratů. Ta byla odvolána údajně kvůli svým odvážným fotografiím na Facebooku a kvůli plánu nafotit lechtivý kalendář. "Postup olomouckých Mladých sociálních demokratů mě mrzí. Prý jsem tuto stranu poškodila svým mediálním vystupováním," řekla redakci sama Ivona Fišerová.

Případ poslední, do roka a do dne, chtělo by se říci. Nikola Slaničková, modelka, kterou zvěčnil Maxim, Blesk, Penthouse i Playboy a která má na svém oficiálním profilu účast na akcích ČSSD, pokračuje v tom, s čím začala.

"Pokud máte zájem o spolupráci - napište, na ceně se domluvíme," vyzývá svůdná Slaničková na stránce mapující modeling v České republice. "Nikola je úplně jiná, než když jsem ji kdysi poznal: je absolutně profesionální, snaží se vyhovět a při focení se soustředí pouze na pózy a výrazy," reagoval ihned jeden z obdivovatelů.

Mediální odborník Tomáš Böhm navíc upozorňuje na fenomén obnažených političek v bulvárních médiích, které bývají tím prvním, kdo snímky odhaluje. Podle jeho slov totiž nejde o záměrnou činnost. "Většinou to je tak, že někdo tu fotku objeví, pošle ji a bulvár to zpracuje," řekl ParlamentnímListům.cz.

V souvislostech:

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…