Pokračování kampaně: Zeman vytáhne Bohdalovou a zaútočí na internet

14.01.2013 17:48

Týmy finalistů prezidentské volby Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga zatím neupřesnily, jak bude vypadat kampaň před druhým kolem klání o Hrad. Zemanovi specialisté na propagaci se kvůli pokračování kampaně teprve sejdou, řekla ČTK mluvčí kampaně Hana Burianová. Schwarzenbergův tým na dnešní otázky ČTK o předvolební propagaci před druhým kolem dosud neodpověděl.

Pokračování kampaně: Zeman vytáhne Bohdalovou a zaútočí na internet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Zeman v sobotu uvedl, že následující část jeho kampaně bude levná. Opět se do ní má zapojit i jeho devatenáctiletá dcera Kateřina, která svého otce podporovala i před prvním kolem. Na kampani bude nadále pracovat také režisér Filip Renč, který natočil Zemanův předvolební spot. Volební tým se bude více orientovat na internet a sociální sítě. Renč plánuje i zapojení jedné ze známých hereček do kampaně. Podle dnešního Blesku to bude Jiřina Bohdalová.

Schwarzenbergovu týmu se od víkendových voleb hlásí dobrovolníci, kteří chtějí pomoci s propagací kandidáta před druhým kolem klání o Hrad. Podle manažera kampaně Marka Vocela prý není jednoduché propagovat kandidaturu člena vlády. Volební tým nyní bude pokračovat ve své činnosti v běžných médiích i sociálních sítích, kde Schwarzenberga propagoval již před prvním kolem. "Budeme se soustředit na kontaktní kampaň, dobrovolníci budou s námi pokračovat. Předpokládáme, že rozšíříme jejich řady," řekl ČTK v sobotu Vocel.

Oba kandidáti kampaň zčásti začali hned po oznámení výsledků prvního kola prezidentského klání. Schwarzenberg v projevu k novinářům uvedl, že Zeman představuje minulost české politiky. Vítěz prvního kola Zeman naopak Schwarzenbergovi vyčetl, že je členem současné nepopulární pravicové vlády.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…