Pospíšil je homosexuál. Klausovci napsali Nečasovi

06.08.2012 6:43

Konzervativní Akce D.O.S.T. blízká Hradu napsala dopis předsedovi vlády Petru Nečasovi s žádostí o záštitu jejich shromáždění na podporu rodiny, které se koná ve stejný den jako pochod homosexuálů Prague Pride.

Pospíšil je homosexuál. Klausovci napsali Nečasovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pospíšil a Petr Nečas

Též uvedli, že akce není zaměřena proti homosexuálům, ale homosexualismu, což symbolizuje i to, že o záštitu požádali i údajného homosexuála Jiřího Pospíšila.

Předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín a její místopředseda Petr Bahník informovali Nečase, že požádali o záštitu místopředsedu ODS Jiřího Pospíšila a primátora Bohuslava Svobodu s tím, že ODS je strana, která se hlásí ke konzervatismu.

Akce není proti homosexuálům

„Prvním osloveným byl primátor Hl. m. Prahy MUDr. Bohuslav Svoboda, který, jak jsme se z otevřených zdrojů dozvěděli, udělil letos, stejně jako v loňském roce, záštitu festivalu homosexualistických aktivistů Prague Pride 2012. Když jsme loni protestovali proti tomu, že, jako údajně konzervativní politik, podporuje formou záštity právě takovou akci, bylo nám sděleno, že pan primátor udělil záštitu celé řadě aktivit, a tak je otevřen podpořit také akce prorodinné. Proto jsme se na něj v letošním roce obrátili se žádostí, aby podpořil akci naši. Bohužel, nepochodili jsme. Při udělování záštit pražského primátora se tedy zřejmě uplatňuje dvojí metr a specifická ideologická měřítka, která nemají s konzervativně pravicovou politikou pranic společného,“ napsali Semín a Bahník Nečasovi.

„Druhou stranickou osobností ODS, kterou jsme oslovili, byl pan místopředseda JUDr. Jiří Pospíšil. Zdálo se nám vhodné oslovit právě jeho, jako člověka, který je díky indiskreci médií známý svou homosexualitou, neboť naše akce není zaměřena proti homosexuálům, nýbrž proti ideologii homosexualismu a agresivním aktivistům, kteří si usurpují právo mluvit jejich jménem. Bohužel, pan místopředseda Pospíšil nám do dnešního dne na náš dopis neodpověděl. Obracíme se tedy nyní přímo na Vás, vážený pane předsedo, se žádostí o podporu našeho shromáždění, která by demonstrovala sepětí ODS s hodnotami rodiny, řádu, svobody a tradice,“ píše se dále v dopise. Premiér Nečas podle Akce D.O.S.T. na dopis nereagoval.

Údajný homosexuál Jiří Pospíšil

V médiích se již dlouho spekuluje o údajné homosexualitě Jiřího Pospíšila. Čtenářka Blesk.cz se v on-line chatu Pospíšila rovnou zeptala, zda chodí s moderátorem ČT Václavem Moravcem a dodala, že by jim to spolu slušelo. „Není to pravda. A díky za kompliment,“ odpověděl Pospíšil v chatu pro Blesk.cz. Na další zvídavý dotaz o jeho sexuální orientaci reagoval s tím, že nechce mluvit o svém soukromí.

Rada ČT žádá po generálním řediteli vysvětlení

Předseda Rady České televize Milan Uhde také odpověděl na dopis Akce D.O.S.T., kde se pozastavují nad tím, že Česká televize převzala mediální záštitu nad Prague Pride.

„Stanovisko k Vašemu dopisu z 19. 7. 2012 zaujme Rada České televize poté, co obdrží vysvětlení generálního ředitele stran důvodů, které vedly Českou televizi k převzetí mediálního partnerství nad „Festivalem Prague Pride“. Své stanovisko Vám Rada České televize zašle,“ napsal Uhde.

Gayové prý šíří smrtelné nemoci

V loňském roce se strhla kolem Prague Pride velká veřejná debata, když vicekancléř prezidenta republiky Petr Hájek označil homosexuály za devianty. Letos zdůraznil, že gayové šíří smrtelné nemoci.

V srpnu se má v Praze opět uskutečnit festival homosexuálů Prague Pride, jehož součástí má být i „pochod hrdosti“, který by měl být zahájen u pomníku sv. Václava. Konzervativní klausovská Akce D.O.S.T. považuje pochod a festival za provokaci, a proto pořádá 18. srpna setkání u pomníku sv. Václava jako manifestaci normálnosti. S výmluvným názvem Obrana hrdosti normálních lidí. Mladí křesťanští demokraté zase pod záštitou arcibiskupa Dominika Duky ve stejný den pořádají Pochod pro rodinu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…