Také Klaus dostal zlou SMSku. A bulvár ji zveřejnil

23.11.2012 7:52

Skupina Ztohoven zveřejnila seznam telefonních čísel na osobní mobily všech poslanců i prezidenta a způsobila tím poprask. Politici, kterým začaly zvonit telefony, si tak mohli přečíst textové zprávy s nadávkami, urážkami i slovy chvály.

Také Klaus dostal zlou SMSku. A bulvár ji zveřejnil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Václav Klaus

„Zloději," napsal třeba anonymní odesílatel Pavlu Bémovi. Objevily se však i drsnější texty, někdy i se spoustou gramatických chyb. Dokonce i prezident Václav Klaus si mohl přečíst nelichotivou textovku od uživatele „Tomíka", kterou cituje deník Blesk.

„Nikdy jsi nebyl Prezidentem toho to statu ČR republiky. Na opak jsi nepřiznany, nevyrovnaná osoba z komplexem zloděje. Tvoje obdoby pusobeni je ostudou naroda."

Humor, podpora i urážky

Některé zprávy byly laděné s humorem. „Ahoj míro, můžeš mi poslat nějaký ryby a prachy na kafe?" napsal neznámý pisatel ministru financí Miroslavu Kalouskovi. Jiný odesílatel ale přitvrdil: „Svině pravicová, spolehni se, že tě podřežeme s celou rodinou... Denně se modlím, abys zemřel na rakovinu ve strašných bolestech..." Ministrovi chodí prý ale i podpůrné sms, kde mu lidé vyjadřují podporu.

Petr Gazdík (TOP 09 a STAN) si zase „postěžoval", že oproti jiným kolegům mu toho chodí málo a připadá si proto jako „lůzr". „Přál bych si žít v národě, kde má každý občan číslo na svého poslance a chce se s ním konstruktivně bavit," dodal politik.

Poslancům od středečního zveřejnění jejich čísel na internetu došly prý už stovky esemesek a hovorů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: adr

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…