Tohle je „objektivita“ televizních stanic. Semelová ukázala čísla

13.04.2013 13:51

Čtenář ParlamentníchListů.cz vyjádřil poslankyni Martě Semelové podporu. Podle něj se ale komunisté málo prosazují a nevyužívají všech prostředků, aby lidé lépe poznali jejich názory.

Tohle je „objektivita“ televizních stanic. Semelová ukázala čísla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marta Semelová z KSČM na Olšanských hřbitovech

Semelová je přesvědčena, že ač jsou názory a program KSČM známé, někteří lidé se k nim nedostanou proto, že média stranu blokují. Naprosto prý jejich účast v televizi neodpovídá počtu voličů, které mají.

„Konkrétně v únoru byla v Událostech na ČT 1 prezentována ODS 120krát, ČSSD 80krát, TOP 09 49krát, KSČM 19krát, stejně jako VV. V hlavních zprávách na Primě byla ODS 60krát, ČSSD 54krát, TOP 09 22krát, VV 12 a KSČM 8krát. A co se týká Televizních novin TV NOVA, tak ODS 32krát, ČSSD 17krát, stejně tak TOP 09, LIDEM 7krát a KSČM 6krát,“ vyjmenovala poslankyně.

Otázku a odpověď Marty Semelové si přečtěte ZDE

Televize tak podle ní naprosto není objektivní a není to o nic lepší v rozhlase ani v celostátních denících. „Hlavním prostředkem, který zveřejňuje informace o KSČM a jejích akcích, o aktivitách členů, organizací, zastupitelů, poslanců a senátorů za komunistickou stranu, tak zůstávají Haló noviny,“ dodala Semelová.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…