Tomio Okamura rozeslal upoutávku na video. Jeho obsah asi překvapí

13.10.2013 16:10

UVNITŘ VIDEO Tomio Okamura, vůdčí postava politického hnutí Úsvit přímé demokracie, ve svém prohlášení oznámil vznik nového youtube kanálu pro mladé, který tvoří jeho syn Ruy Okamura (kamera, režie, střih) a dcera Dominika Haška Dominika (zpěv, moderování).

Tomio Okamura rozeslal upoutávku na video. Jeho obsah asi překvapí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura podnikl předvolební setkání s občany v KD Krakow v pražských Bohnicích

„Ruy a Dominika jsou spolužáci ze třídy na gymnáziu. Každou neděli odpoledne si teď budete moci poslechnout od Dominiky Haškové jak přezpívané písničky, tak i vlastní tvorbu spolu s dalšími hosty,“ uvedl Tomio Okamura ve zprávě, kterou rozeslal do médií.

Tak trochu to může vyvolávat asociaci s nedávným videem, které se objevilo na stejném serveru (ParlamentníListy.cz o něm informovaly). V tom případě ale nešlo o studentský projekt, ale o setkání dospívající blogerky s Karlem Schwarzenbergem a jejich vzájemné komunikaci v anglickém jazyce za přítomnosti kamery. I ono vyvolávalo poněkud rozpačité pocity. V případě Dominiky Haškové a Ruye Okamury se ukáže časem, do jaké míry jde o dobrý nápad, každopádně nejde v něm o politiku.

V prvním videu totiž případné diváky zvou se slovy: „Ahoj, já jsem Dominika Hašková a společně s Ruyem Okamurou vám chceme představit náš nový youtube kanál, kde budu přezpívávat písničky a také zpívat vlastní originální skladby s různými hosty. Taky doufám, že se vám to bude líbit,“ říká česky a anglicky začínající moderátorka v krátkém úvodním videospotu.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…