Vít Bárta varuje před dobou teroru Ivana Langera

29.08.2012 15:42

Poslanec Vít Bárta považuje odvolání Petra Lessyho za politický puč, který zorganizovali ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) a premiér Petr Nečas (ODS). Byl prý zmařen největší přínos Věcí veřejných pro občany České republiky, skončila nezávislost policie i policejního prezidenta. Česko prý čeká teror Ivana Langera. Bárta to napsal na svém profilu na Facebooku.

Vít Bárta varuje před dobou teroru Ivana Langera
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

Bárta varuje před terorem Ivana Langera. Lessyho odchod prý způsobil ředitel Generální inspekce bezpečnostních sborů Ivan Bílek, který patří k Langerovým stoupencům.

Za vším jsou Langerovi lidé

V čele policie teď stojí další Langerův člověk Martin Červíček, který je také životním partnerem poslankyně z ODS Jany Černochové.

„Právě Červíček má velmi blízko k ODS, neboť jej bez výběrového řízení jmenoval do čela pražské policie Ivan Langer, aby kryl Topolánkovi záda před rozmáhajícím se vlivem jeho oponenta, pražského primátora a tehdejšího prvního místopředsedy ODS Pavla Béma,“ vysvětluje Bárta na Facebooku.

Bárta také zopakoval informaci předsedy VV Radka Johna, že koaliční špičky o odvolání Lessyho věděli už minimálně od pondělí.

Situace je vážná. Pitomý Politický Policejní Puč…

„Situaci považuji za velmi vážnou, neboť ta svým významem narušuje principy právního státu a omezí vyšetřování policie v citlivých politických kauzách,“ obává se Bárta.

V dalším příspěvku komentuje konec Lessyho pomocí devíti P: „Pitomý Politický Policejní Puč, Poprava Policejního Prezidenta, Posměch Poctivosti!“


 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…