Zločinné soudy a oběti dnešního režimu. Ostrý dopis pro Klause

22.03.2012 9:12

Prezident Unie otců Valentin Papazian ostře protestuje u prezidenta České republiky proti údajným vykonstruovaným protestům české justice pod taktovkou ministra Jiřího Pospíšila, kterou nazývá podjatou soudní mafií.

Zločinné soudy a oběti dnešního režimu. Ostrý dopis pro Klause
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

V osobním dopise, který má redakce ParlamentníchListů.cz exkluzivně k dispozici, Papazian žádá o milost pro vězněného občanského aktivistu Aloise Hlásenského a jeho okamžité propuštění z vězení. Nazývá ho nevinnou obětí Pospíšilovy justiční zvůle a politického vězně, prvního u nás po roce 1989.

„Podporujeme ochranu rodiny, občanských práv, občanské společnosti. Protestujeme proti masovému obelhávání lidí a miliardovým zpronevěrám ze strany státu. Miliardy určené na činnost justice ve skutečnosti nepomáhají lidem zabezpečit jejich základní práva v klidu žít a pracovat a vychovávat své děti. V současné praxi ničí rodiny, manželství, vztahy mezi dětmi a rodiči, trýzní občany EU. Tím vrhají celou společnost do chaosu,“ uvedl Papazian s tím, že Unie otců - otcové za práva dětí a Klub sympatizujících žen a matek se připojily k demonstraci občanů 20. února tohoto roku před budovou ministerstva spravedlnosti.

První političtí vězni od Charty 77

Unie otců slovy svého prezidenta Papaziana také protestuje proti údajnému organizovanému zločinu v Pospíšilově resortu justice, na který už v minulosti poukazovala zpráva Bezpečnostní informační služby. Ta podle Papaziana jmenovitě poukazovala mimo jiné na nezákonné praktiky soudkyně vyškovského soudu Zdeňky Kalové, která poslala prý ze zcela irelevantních důvodů do vazby občanského aktivistu Aloise Hlásenského, upozorňujícího na rostoucí problém likvidace rodin ze strany státu. A to přesto, že proti ní byla vznesena námitka podjatosti a na podporu Hlásenského vystoupila řada občanských sdružení, které nabídly na jeho podporu institut tzv. společenské záruky.

„Protestujeme proti hyenismu, loupežnictví a pirátství, kterému justice České reubliky neodporuje, napomáhá a podporuje i tím, že výživné nebohým občanům Evropské unie nestanovuje podle skutečných příjmů a výdajů. Tím vytváří uměle zločince, aby skutečné zločince chránila,“ tvrdí Papazian. Jedním dechem dodává, že rozvedeným otcům české feministické soudy ve vykonstruovaných procesech přidělují mnohem vyšší dávky alimentů, než mohou vůbec splatit. „Následně je jim exekutory zabavován majetek a pak jsou ještě zavíráni do vězení jako v 50. letech na převýchovu do nápravně výchovných ústavů,“ rozčiluje se Papazian.


„Žádáme zrušení takovýchto „koncentračních táborů, táborů nucených prací (TNP), pomocných technických praporů (PTP)“. Miliardy určené na vězeňství a justici takto přirozeně a pochopitelně nenapravují a nevychovávají. Nápravu a převýchovu přirozeně a pochopitelně potřebuje justice ČR. Na porušování lidských práv opakovaně poukazují rozsudky Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku,“ píše se v dopise Unie otců prezidentu republiky Václavu Klausovi. Identický dopis byl také včera večer zaslán přímo ministrovi Pospíšilovi, i ten má redakce ParlamentníchListů.cz k dispozici. Oba dopisy i jejich signatáři připojují namátkou jako jeden z důkazů kauzu Mirky Prodělalové, která jako mnozí jiní sice vyhrála soud proti vlastní zemi ve Štrasburku, ale doma nadále zažívá šikanu. „Žádáme o milost a okamžité propuštění nevinných obětí justiční zvůle, vězněných po těchto vykonstruovaných procesech. Odsuzujeme současnou prostituci a kolaboraci mnohých soudních znalců, kteří za úplatu vystavují pochybné znalecké posudky,“ dodává Papazian.

Na mušce i otřesná praxe OSPOD

Unie otců také upozornila Klause a Pospíšila na údajně nedobrou a vůči zájmům dětí mít právo na oba rodiče v mnoha případech nespravedlivou praxi Oddělení sociální péče o dítě (OSPOD), které jsou mnohdy zcela laxní k řešení porušování zákona ze strany matek a rezignují tak na své zákonné povinnosti pečovat o zachování rodinných vazeb a hledání nejlepších řešení pro dítě i pro oba rodiče. „OSPOD tak nerespektuje zákony a dopouští se zřejmě trestné činnosti, která ovšem následně nemůže být náležitě vyšetřena a potrestána, neboť zde zřejmě dochází ke zločinnému spolčení s justicí ČR,“ upozorňuje Papazian. „Stále žádáme o spravedlivý přístup k vlastním dětem, o právo našich dětí na dětství s oběma rodiči, o právo vychovávat vlastní děti,“ říká Papazian s tím, že řešením by měla být skutečná reforma české justice, kterou dlouhodobě navrhuje jak jeho sdružení Unie otců, tak další spolky.  

„Požadujeme svobodné volby soudců a obnovení soudních porot jako jedinou záruku změny proti současnému stavu české justice, která již veřejně porušuje práva občanů České republiky. Domníváme se, že zde už nedochází k jednotlivým pochybením, ale jedná se přímo o hnutí, které prokazatelně směřuje k diskriminaci, vykořisťování a potlačení práv a svobod člověka. Svými usneseními a rozsudky jménem republiky hlásá zášť vůči skupině osob, tedy otcům, a páchá takový čin účinným způsobem, jako člen organizované skupiny, čímž působí skutečné ohrožení státu,“ dodává Papazian s odkazem na zákonné normy samotné české justice, např. Antidiskriminační zákon.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Blahuš

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…