Vysokoškolačka, katolička: Za hodinu prostituce mám tři tisíce. Do Tesca nejdu

03.11.2011 9:57

PŘÍBĚH Srovnávat zboží v Tescu do regálu ji nevoní, datlovat do pokladny také ne, ale co naplat.. Život mladé slečny na studiích něco stojí a ne každý má hodného tatínka, který na vysokou školu do batůžku přibalí ještě zlatou kreditní kartu.

Vysokoškolačka, katolička: Za hodinu prostituce mám tři tisíce. Do Tesca nejdu

Studentky si přivydělávají při škole prostitucí a není to celkem nic neobvyklého, horlivě  přesvědčuje asi dvacetiletá atraktivní černovláska, říkejme ji Eva.

Tesco? Ani nápad

"
Nikde lepší brigádu neseženu, tak proč bych skládala v Tescu košíky za padesát korun na hodinu, když tady si za hodinu vydělám tři tísíce," vysvětluje svůj postoj Parlamentnímlistum.cz Eva a nechápe, proč by na jejím chování mělo být něco špatného či dokonce nemorálního. Přívlastek prostituky zásadně odmítá, necítí se jí být. Považuje se za vysokoškolačku, která má prostě jen dobře placenou brigádu.

Další autentické příběhy čtěte ZDE
Místo rohlíků gumy. Děkujeme, odcházíme, vzkazují vládě už i pekaři
Nejsme zboží ze sekáče. Všechno nám berou, zvedli hlas důchodci
Vozíčkářka je na dně. Kvůli škrtům EU prý přijde o smysl života
Zpověď sestry Mašínů. Pomýšlela na sebevraždu, ale zachránil ji manžel

Nebezpečí pro prostitutky? Ne zákon, ale syfilis

Kdo by čekal příběh chudé dívky Evy ze sociálně narušené rodiny, pro kterou je toto jediná možnost, jak se finančně zajistit a vystudovat vysokou školu, byl by zklamaný. Eva pochází ze slušné katolické rodiny. Otec je vedoucí odboru na městském úřadu, matka je učetní. Eva má ještě mladšího bratra, který dosud žije u rodičů, ale po maturitě se také chystá na vysokou.

Psali jsme:
John a Klasnová: Zachraňme prostitutky

Měla šťastné dětství. Teď se prodává

Prožila šťastné dětství ve spořádané rodině. Po základní škole šla na gymnázium, úspěšně odmaturovala a nyní studuje vysokou školu, obor ekonomie v Brně. Rodiče ji platí kolej, dostává od nich pravidelné kapesné, které si nyní bere spíše jen z povinnosti, aby nevzbudila u rodiny podezření. Je průměrnou, možná lehce nadprůměrnou studentkou. Zkouškami celkem snadno proplouvá a plánuje jako budoucí inženýrka slibnou kariéru v auditorské společnosti.

Můžete ji denně potkat v brněnských ulicích a ani vás nenapadne, že by se tato studentka lišila od stovek jiných studentů. O své nevšední brigádě mluví se stejným chladem a lehkostí,  jako by měla jít na směnu k Mc Donaldovi, kam chodí některé její spolužačky.

"Nikdy jsem neplánovala stát se společnicí, považuji to za přechodné období mého života. Po nástupu na vysokou jsem hledala brigádu, ale celkem neúspěšně. Nabízená hodinová mzda sice není nic moc, z druhé strany, narovinu říkám, s obyčejnou brigádou a kapesným od našich bych v Brně určitě vyžila, jenže proč, když můžu mít víc? Navíc potřebuji kvůli škole flexibilní práci," vysvětluje redaktorce Parlamentníchlistů.cz Eva a přitom se připravuje na schůzku.

Jekyll a Hyde v sukních

Mladá drobná černovláska - vysokoškolačka, v modrém roláčku a riflích maskuje svoji druhou tvář placené společnice. A maskuje ji skutečně úspěšně. Vypadá jako většina mladých příjemných studentek, ale během našeho rozhovoru se postupně mění z Jekylla na nefalšovaného Hyde.

Pečlivě si maluje černí své oči a rozčesává dlouhou hřívu vlasů. Namalovaná už nevypadá jako nevinná studentka, ale spíše vyzrálá a sebejistá žena. Rolák a rifle také během rozhovoru mění za černé kratké koktejlky, ve kterých vynikne její štíhlá a dobře tvarovaná postava. Pohodlné balerínky střídají černé lodičky s proklatě vysokým podpatkem. Za pár desítek minut ji přijde klient, ještě je třeba připravit několik drobností včetně pár kapek parfému a je připravená.

Někdo to dělá zadarmo. Já za peníze

"
Některé holky to udělají na diskotéce zadarmo a navíc bůhví s kým. Já si sama určuji kdy, s kým, proč i za kolik. Takže vlastně nedělám nic jiného než ostatní, jen to na rozdíl od nich neudělám zadarmo," obhajuje svou brigádu Eva. ,,A nejsem jediná studentka, která si takto přivydělává, vím minimálně o dalších dvou z mého ročníku, které mají podobnou zkušenost, jen se zkrátka o tom nemluví," dodává Eva.

Přes den ji potkáte v posluchárnách vysoké školy, večer jde s kamarády na víno nebo poctivě na kolejích ,,šprtá" na zápočet. Jen občas si do telefonu přehodí tajnou sim kartu, kterou si pořídíla za tímto účelem. Domluví se na schůzce s významným podnikatelem, manželem a otcem dvou dětí, nebo doktorem, který se potřebuje zrelaxovat, stýká se i s právníkem a dalšími podobnými.

Mezi její "přátele" patří výhradně dobře situovaní starší muži, od rodin. Ano, nejsou to klienti, ale vždy přátelé a ona není prostitutka, ale společnice. Zkrátka si vytvořila okruh takovýchto blízkých přátel, se kterými se občas setká na intimní schůzce, zkasíruje je a pak zase běží na přednášku jakoby si jen odskočila srovnat regály v Tescu.

Muži jsou. Hlavně na internetu

S výběrem těchto přátel kupodivu problém také není. "Na internetu je spousta starších mužů, kteří jsou úspěšní a ochotní dobře zaplatit za příjemné chvíle. Jsou většinou ženatí a nemají čas, ani prostor pro nějaké intenzivní mimomanželské vztahy, takto stačí zvednout telefon, dohodnout se a všichni jsou spokojeni. Z jejich povídání je mi jasné, že vyhledávají mladé studentky, protože je jim příjemné trávit volné chvíle nejen s atraktivní mladou ale také vzdělanou dívkou," loučí se s námi Eva a spěchá za jedním ze svých klientů, vlastně jedním z přátel, aby ještě stihla odpoledne přednášku ve škole.

Skoro by se chtělo říct, že se vlastně nic neděje, že si prostě jen při škole našla dobře placenou brigádu.

Více o prostitutkách ZDE

Čtěte také:

Ilustrační foto: europarl.europa.eu
Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Irena Ševelová

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…