Mítink ODS na Plzeňsku: Propadák. Kromě štábu nedorazil nikdo

25.09.2012 17:15

Debaklem skončily dva úterní mítinky ODS na jižním Plzeňsku. Popolední akce ve Stodě (se začátkem už ve 14 hodin) byla pozorována jen hrstkou ani ne deseti důchodců, roztroušených na lavičkách po místní pěší zóně.

Mítink ODS na Plzeňsku: Propadák. Kromě štábu nedorazil nikdo
Foto: Martin Kovář
Popisek: ODS ještě s Nečasem v čele

 

Blovický starosta Jan Poduška (na 8. místě kandidátky na hejtmana Plzeňského kraje) byl nejvýše postavený host. Lídr krajské kandidátky Jiří Pospíšil byl v parlamentu a z Plzně podle slov pomocníků štábu prý ani nechtěli přijet. Balonky, tužky a cukroví, rozdávané spíše dětem, jdoucím ze školy – to byl jediný hmatatelný výsledek akce.

Byť Poduška, který je již 11 let starostou a po tři volební období sedí – nyní v opozici -  v krajském zastupitelstvu, hovořil o podpoře především dobrovolných hasičů, nebylo uší, které by skutečně naslouchaly. Necelá hodina akce tak uběhla bez zájmu opravdových voličů.
O něco lepší byla situace v „domovských“ Blovicích, kde má Jan Poduška přece jen lepší zázemí. Bohužel i zde, jak zjistily ParlamantníListy.cz, se o mítinku  prakticky nevědělo, protože plakáty s Jiřím Pospíšilem byly jen doplněny informací o čtyřech setkáních s voliči. Několik desítek lidí si odneslo plakáty s programem strany a náměstí alespoň opticky nevypadalo tak pusté.


Největším propadákem však bylo pondělní setkání s voliči v Horšovském Týně na Domažlicku, kam před státním zámkem, na dohled od náměstí, nedorazil kromě členů štábu vůbec nikdo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Václav Fiala

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…