Česká pošta je opět součástí Veletrhu Sběratel

09.09.2016 13:36

Ve dnech 8. – 10. září 2016 se na Výstavišti PVA Expo Praha – Letňany koná největší setkání sběratelů poštovních známek, mincí, bankovek, pohlednic, minerálů a dalšího sběratelství ve střední a východní Evropě, Veletrh Sběratel. Na něm si mohou zájemci ocenit své známky, mince nebo bankovky od znalců z nezávislých profesních organizací či nakoupit sběratelské rarity od 230 prodejců z 35 zemí světa. Veletrh provází bohatý doprovodný program, který zahrnuje křty nových poštovních známek a mincí a také autogramiády jejich autorů.

 Česká pošta je opět součástí Veletrhu Sběratel
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Na veletrhu bude mít již tradičně svůj stánek také Česká pošta. Ve čtvrtek 8. 9. 2016 ve 14 hodin Česká pošta představila nový známkový aršík „Ochrana přírody: Zoologické zahrady I.“ Akce byla spojena s autogramiádou jeho tvůrců – Libuše a Jaromíra Knotkových a rytce Martina Srba. Od 16 hodin pak bylo představeno společné známkové vydání České pošty a Pošty Lichtenštejnska s motivem obrazu nizozemského malíře Gerrita Dou „Mladá dáma na balkoně“.

Od 16:30 hodin popřál Veletrh Sběratel k sedmdesátým narozeninám herci Sylvesteru Stallonemu, a to vydáním oficiální dopisnice České pošty s motivem plakátu k filmu Rambo I, který vytvořil český výtvarník Jiří Weber. Dopisnice je v prodeji na stánku České pošty. K dispozici je také příležitostné razítko s motivem boxera Rockyho.

Celý program veletrhu naleznete na webových stránkách ZDE. Ženy a mládež mají vstup zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…