„Křídla motýlí“ na návsi v Dolních Dunajovicích: Sisa Sklovska, Vláďa Hron, Tomáš Savka a mnoho dalších

22.08.2016 13:58

Agentura Martin Production, charitativní organizace Debra ČR, Jihomoravský kraj a obec Dolní Dunajovice zve v sobotu 3. září 2016 do krásného jihomoravského městečka Dolní Dunajovice na 3. ročník benefičního koncertu „Křídla motýlí“, jehož výtěžek je určen pro charitativní organizaci Debra ČR, která pomáhá pacientům s nemocí motýlích křídel a sídlí při Kožním oddělení Pediatrické kliniky Fakultní nemocnice v Brně.

„Křídla motýlí“ na návsi v Dolních Dunajovicích: Sisa Sklovska, Vláďa Hron, Tomáš Savka a mnoho dalších
Foto: Archiv pořadatele.
Popisek: Pozvánka na Křídla motýlí.

  • pod záštitou ministra obrany Martina Stropnického
  • pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška
  • pod záštitou primátora statutárního města Brno Petra Vokřála
  • pod záštitou starosty města Dolní Dunajovice Josefa Hasníka

A teď něco málo k akci samotné...

Již před 3 roky jsme se snažili s naší agenturou Martin Production (www.martinproduction.eu) uvést na „světlo Boží“ na jižní Moravě tento charitativní koncert a setkání v malebných Dolních Dunajovicích, ale jelikož se nesehnal dostatek financí od sponzorů, tak jsme byli nuceni celou benefici přeložit na rok 2014 a tak pevně doufáme, že se nám se všemi, co akci pomáhají, podaří zdárně „vykopnout“ i potřetí tento charitativní den „Křídla motýlí“ v Dolních Dunajovicích.  

Hlavním partnerem tohoto setkání se stal Jihomoravský kraj, včele s jeho hejtmanem Michalem Haškem, který už dal akci potřetí „zelenou“, byť tehdy ještě pod názvem „Srdce srdci“. Název jsme po úvahách změnili záměrně na „Křídla motýlí“, neboť samozřejmě více koresponduje s problematikou charitativní organizace DEBRA ČR – která pomáhá lidem s nemocí motýlích křídel..

I v letošním roce jsme dostali podporu od pana Haška s tím, že on sám je akci velmi nakloněn pro její závažnost této nemoci a v letošním roce i sám Jihomoravský kraj benefici přispěje vyšší částkou, než tomu bylo v loňském roce.

No a koho, že to uvidíte na letošním ročníku benefičního koncertu od 18.00 hodin?:

                                                         3. ročník – 3. září 2016

Z letošních účinkujících se můžete těšit na tato jména: SISA SKLOVSKA, VLADIMÍR HRON, MARTIN FRANCE, TOMÁŠ SAVKA, PAVEL CALLTA, MARCELA LAIFEROVÁ, RADIM SCHWAB, PAVEL HOUFEK AD.  

Bohužel nám letos už nezazpívá Olga Joklová, ohromná propagátorka této zákeřné nemoci, neboť této nemoci vloni podlehla. Jako vzpomínku na Olgu bude zazpívaný song právě pro ni.

Podmínkou pro účinkování interpretů na této akci je bezpodmínečně zpívání na živo a to buď na halfplayback nebo s muzikanty.

Vstupenky za 200,- Kč je možné zakoupit v sítích Tickestream – www.ticketstream.cz včetně cestovních kanceláří Čedok a Firo-tour nebo přímo v den konání koncertu přímo na místě. Děti do 8 let vstup na koncert zdarma.

Pár informací k charitativní organizaci DEBRA ČR, z.ú.

Charitativní organizace DEBRA ČR je organizace, která byla založena v roce 2004. Zařadila se tak jako 32. organizace DEBRA do mezinárodního uskupení DEBRA INTERNATIONAL. DEBRA ČR sídlí ve Fakultní nemocnici Brno, na Pracovišti dětské medicíny, kde úzce spolupracuje s Klinickým EB Centrem, které sídlí při Kožním oddělení Pediatrické kliniky FN Brno.

DEBRA ČR spolupracuje s řadou partnerů z řad státních institucí, nadací, komerčních firem a odborných společností. Sympatizanty je také řada osobností z oblasti zdravotnické i mimo ni. Patronkou organizace a velikou podporou je herečka Jitka Čvančarová.

Již dvanáct let pomáhá tato organizace lidem s nemocí motýlích křídel prožít co nejvíce, trpět přitom co nejméně.

Děkujeme vám všem, kteří společně s námi podpoříte benefiční koncert „Křídla motýlí“ v Dolních Dunajovicích.

Vítejte na 3. ročníku benefičního koncertu „Křídla motýlí“ v Dolních Dunajovicích v roce 2016 a držte nám při jeho prvopočáteční realizaci pěsti a hlavně, kdo se akce zúčastní, nechť přiveze dobrou náladu a ať nám všem přeje ten den taky fajn počasí.

Na setkání s Vámi v Dolních Dunajovicích 3. září 2016 se těší agentura Martin Production, hlavní producent koncertu Martin France, Jihomoravský kraj a DEBRA ČR.

Martin Production – Martin France

www.martinproduction.eu

www.martinfrance.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…