Nominace na Ceny ministra zdravotnictví pro rok 2018 jsou vyhlášeny

22.09.2018 19:17

V pondělí 3. prosince, u příležitosti Mezinárodního dne osob se zdravotním postižením, udělí ministr zdravotnictví Adam Vojtěch dvě ocenění. Ceny budou uděleny na slavnostním večeru, pořádaném ve spolupráci se Sjednocenou organizací nevidomých a slabozrakých, ve Španělském sále Pražského hradu.

 Nominace na Ceny ministra zdravotnictví pro rok 2018 jsou vyhlášeny
Foto: mzcr.cz
Popisek: Ministerstvo zdravotnictví ČR

Jedná se o Cenu ministra zdravotnictví za práci ve prospěch zdravotně postižených občanů, která bude letos udělena již po třiadvacáté. Získává ji osobnost, která se významným a mimořádným způsobem zasloužila o pomoc zdravotně postiženým nebo chronicky nemocným občanům v ČR.

Druhým oceněním je Cena ministra zdravotnictví za rozvoj zdravotně sociální péče. Cena má již třináctiletou tradici a je určena osobnosti, především z řad odborníků, která se podílela na rozvoji nových druhů zdravotní či zdravotně sociální péče zdravotně postiženým nebo chronicky nemocným občanům v ČR. Návrhy na udělení ocenění mohou podávat fyzické a právnické osoby. Návrh je možné podat pouze písemně a musí obsahovat jméno, příjmení a místo trvalého pobytu osoby navrhované na udělení ocenění a zdůvodnění návrhu.

Návrhy musí být doručeny nejpozději 20. října 2018 na adresu: Ministerstvo zdravotnictví, Odbor zdravotních služeb - oddělení zdravotně sociálních služeb, Palackého nám. 4, 128 01, Praha 2. Návrhy je možné zaslat i prostřednictvím datové schránky, ID DS MZČR: pv8aaxd.

Případné podrobnější informace podá Renáta Jeřábková, tel.: 224 972 224, e-mail ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…