Wolt a agentura Kantar se stěhují do paláce Bubenská 1 v Holešovicích, který je tak kompletně pronajatý

13.01.2021 20:20

Rozvozová služba Wolt a výzkumná agentura Kantar od září přesunou svá sídla do prvorepublikového paláce Bubenská 1, který v uplynulých letech prošel více než miliardovou rekonstrukcí. Za své sídlo si budovu již vybrala i skupina WPP pro své marketingové, reklamní a PR agentury. Bubenská 1 patří do portfolia realitní investiční skupiny CPI Property Group, která je největším vlastníkem kancelářských ploch v Praze.

 Wolt a agentura Kantar se stěhují do paláce Bubenská 1 v Holešovicích, který je tak kompletně pronajatý
Foto: CPI
Popisek: CPI Byty

Společnost Wolt se do Holešovické ikony stěhuje z paláce Archa, který rovněž spadá do portfolia skupiny CPI Property Group. Celkem obsadí přes 600 m2. „Wolt potřeboval expandovat, bohužel v současné budově k tomu už nebyl prostor. Společně se nám podařilo najít ideální řešení v podobě paláce Bubenská 1, jehož rekonstrukci momentálně dokončujeme. Woltu vyhovuje nejen díky velikosti kanceláří, ale i strategickým umístěním u metra a tramvaje a v neposlední řadě i díky kolárně pro své kurýry,“ uvádí David Votřel, vedoucí asset managementu pro kancelářský segment v CPI Property Group.
 
Agentura Kantar do Holešovic sestěhuje celkem tři pobočky, z nichž jedna doposud sídlila v další budově z portfolia CPIPG, Meteor Centre Office Park. V paláci Bubenská Kantar obsadí téměř 2 400 m2. V současné době probíhá dokončování detailní specifikace budoucích kanceláří, které majitel klientovi připraví na míru dle jeho představ a požadavků.
 
 „Památkově chráněná Bubenská 1 je geniální místo, má neskutečnou atmosféru i možnosti. Díky rekonstrukci, při níž bylo uvnitř instalováno nejmodernější technické vybavení, citlivě propojené s původními prvky, zároveň splňuje nejvyšší nároky na kvalitu kanceláří. Má také skvělou dostupnost, a to všechno z ní dělá ideální pracovní místo. Není proto divu, že ještě než je vůbec možné se do kanceláří stěhovat, jsou kompletně pronajaté. Jsme přesvědčení, že nájemci i jejich zaměstnanci budou v paláci nadšení,“ říká David Votřel. Momentálně tak v budově zbývají k pronájmu již jen retailové jednotky v přízemí a suterénu budovy.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…