14. ročník benefičního koncertu „Kdo má rád…“ v jihočeských Nových Hradech

15.04.2024 12:06 | Komerční článek

V sobotu 18. května 2024 se opět sejdou čeští a slovenští interpreti na úpatí Novohradských hor, aby podpořili již 14. ročník benefičního koncertu „Kdo má rád…“, který se uskuteční v jihočeských Nových Hradech od 18.00 hodin v Kulturním centru Máj.

14. ročník benefičního koncertu „Kdo má rád…“ v jihočeských Nových Hradech
Foto: Martin Production
Popisek: Zpěvák a producent Martin France na benefičním koncertu „Kdo má rád...“

Celá akce by se nemohla uskutečnit bez pomoci novohradských obyvatel a jejich starosty Vladimíra Hokra, kteří se každoročně na akci podílejí. Veliký dík patří též Jihočeskému kraji, který je u zrodu této benefiční akce již od prvního ročníku a s tím je spojená samozřejmě i záštita předchozích hejtmanů i toho současného, Martina Kuby.

Výtěžek z koncertu je opět určen pro Dětské a novorozenecké oddělení nemocnice Prachatice, pro který si osobně dorazí ředitel této nemocnice Michal Čarvaš.

A na koho se letos z účinkujících mohou jihočeští diváci přijít podívat?  Tak například se představí francouzsko – česká herečka a šansoniérka Chantal Poullain, herec, zpěvák a producent tohoto koncertu Martin France, herečka, zpěvačka a častá návštěvnice Himalájí  Světlana Nálepková, moderátor a zpěvák Roman Ondráček, kterého si jistě vybavíte z pěveckého dua Těžkej Pokondr, slovenská herečka a zpěvačka Vanda Károlyi, rocková zpívající legenda Marcela Březinová a zpěvačka se soulovým hlasem Martina Balogová, kterou si máme možnost poprvé významněji pamatovat z pěvecké soutěže SuperStar. Na koncert se v pozici moderátorky už po několikáté vrací Michaela Doležalová. Vstupenky v předprodeji je možné zakoupit v síti TicketLIVE ZDE.

Upoutávka pro letošní ročník 2024

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…