AKCENTA CZ zprovoznila mobilní verzi svého webu

10.03.2014 13:19

14 % návštěvníků internetových stránek společnosti AKCENTA CZ používá pro svůj přístup mobilní zařízení. Představení optimalizované verze stránek pro tato zařízení zjednoduší a zefektivní jejich využívání klienty.

AKCENTA CZ zprovoznila mobilní verzi svého webu
Foto: red
Popisek: Akcenta

Společnost AKCENTA CZ, která je platební institucí a patří mezi největší nebankovní devizové obchodníky v České republice, představila mobilní verzi svých internetových stránek. Klienti tak mohou nově číst obsah stránek společnosti pohodlně na svých chytrých telefonech nebo tabletech. Optimalizované stránky nabízejí rychlé načtení a ty nejdůležitější informace na hlavní stránce, tedy především aktuální kurzy měn a zprávy z finančního trhu.

„Vyšli jsme vstříc požadavkům klientů, kteří stále ve větší míře přistupují na naše stránky z mobilních zařízení. Aktuálně to je přibližně 14 % návštěvníků a očekáváme, že se toto číslo bude i nadále zvyšovat,“ řekl Milan Cerman, předseda představenstva a ředitel pro oblast obchod a dodal: „Mobilní verzi stránek jsme kvůli zájmu spustili pro všechny trhy, kde aktivně působíme, tedy i v Polsku, Maďarsku a na Slovensku. Mobilita je jednoznačně trendem dneška, “

Internetové stránky AKCENTY CZ navštíví měsíčně přibližně 20 tisíc návštěvníků. V meziročním srovnání se návštěvnost stránek AKCENTY CZ zvýšila o čtvrtinu a to i díky spuštění nové, moderní verze v srpnu loňského roku.

O společnosti AKCENTA CZ, a.s.

AKCENTA CZ je jedním z nejvýznamnějších obchodníků s devizami na českém trhu a ve střední Evropě s více než 16letou tradicí. Kromě výhodných individuálních kurzů pro nákup a prodej deviz a minimálních poplatků za platební styk, nabízí i zajištění proti kurzovým rizikům. AKCENTA CZ je držitelem povolení (Č.j.:2011/1199/570) k činnosti platební instituce podle zákona o platebním styku č.284/2009 Sb.§ 3 odst. 1 písm. a)b)c)e)f). Jako jedna ze dvou nebankovních společností obchodující s devizami v ČR je držitelem licence pro obchodování s cennými papíry, která ji opravňuje k uzavírání forwardových a swapových obchodů. Klientské portfolio tvoří více než 21 tisíc subjektů, převážně malých a středně velkých firem orientovaných na export nebo import.

O skupině AKCENTA:

Skupinu AKCENTA tvoří tři samostatné společnosti: AKCENTA CZ, a.s., obchodník s devizami, AKCENTA ENERGIE, a.s., obchodník s elektrickou energií, a AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. Skupina působí na středoevropském trhu v oblasti obchodování s devizami, obchodování s energií a poskytování bankovních služeb, vkladů a úvěrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Pro sídlo správy chráněné krajinné oblasti Soutok zvítězila nabídka města Lanžhot

16:46 AOPK ČR: Pro sídlo správy chráněné krajinné oblasti Soutok zvítězila nabídka města Lanžhot

Zároveň byly shromážděny nabídky vhodných míst a objektů pro umístění Domu přírody Soutoku.